Hollolan Miekkiöntien liikenneonnettomuus siirtyy syyteharkintaan

NordenBladet — Hollolassa Miekkiöntiellä tapahtui 16.10.2023 vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina henkilöauto ja motocrosspyörä. Onnettomuuden esitutkinta on valmistunut ja se siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.Henkilöauton kuljettaja törmäsi autollaan tien laidassa pysähdyksissä olleeseen motocrosspyörään ja sen luona olleeseen kahteen henkilöön. Toinen motocrosspyörän luona olleista henkilöistä kuoli törmäyksessä saamiinsa vammoihin. Menehtynyt oli alle 15-vuotias poika.Esitutkinta siirtyy syyteharkintaan rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus. Henkilöauton kuljettaja on kiistänyt syyllistyneensä epäiltyihin rikoksiin, koska tuli tilanteessa häikäistyneeksi auringon vastavalosta. Hänen mielestään onnettomuus oli tapaturma. 

Hollolassa Miekkiöntiellä tapahtui 16.10.2023 vakava liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina henkilöauto ja motocrosspyörä. Onnettomuuden esitutkinta on valmistunut ja se siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.

Henkilöauton kuljettaja törmäsi autollaan tien laidassa pysähdyksissä olleeseen motocrosspyörään ja sen luona olleeseen kahteen henkilöön. Toinen motocrosspyörän luona olleista henkilöistä kuoli törmäyksessä saamiinsa vammoihin. Menehtynyt oli alle 15-vuotias poika.

Esitutkinta siirtyy syyteharkintaan rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus. Henkilöauton kuljettaja on kiistänyt syyllistyneensä epäiltyihin rikoksiin, koska tuli tilanteessa häikäistyneeksi auringon vastavalosta. Hänen mielestään onnettomuus oli tapaturma. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory