Poliisi tutkii epäiltyjä tuhotöitä

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavan useita tapauksia, missä saman henkilön epäillään tämän vuoden kesäkuun aikana syyllistyneen tuhotöihin tai niiden yrityksiin. Viimeisin epäilty tuhotyön yritys tapahtui eilen 19.6. Nurmijärvellä.Kaikki kesäkuussa ilmi tulleet rikokset ovat tapahtuneet Nurmijärvellä. Saman tekijän epäillään syyllistyneen vastaavanlaisiin tekoihin viime vuonna Klaukkalassa.- Epäilemme saman tekijän, reilu parikymppisen miehen, syyllistyneen ainakin neljään poliisilaitoksessamme tutkittavan olevaan tapaukseen. Yhtä tapauksista tutkitaan rikosnimikkeillä vahingonteko ja kolme muuta nimikkeellä tuhotyön yritys, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Anssi Murto.- Tapauksista on käyty luonnollisesti huolestunutta keskustelua sosiaalisen median alustoilla. Tiedossamme ei ole muita epäiltyjä eikä tutkittavana olevissa tapauksissa ole viitteitä siitä, että kyse olisi muusta, kuin yhden henkilön aiheuttamasta ilmiöstä, lisää Murto.

Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavan useita tapauksia, missä saman henkilön epäillään tämän vuoden kesäkuun aikana syyllistyneen tuhotöihin tai niiden yrityksiin. Viimeisin epäilty tuhotyön yritys tapahtui eilen 19.6. Nurmijärvellä.

Kaikki kesäkuussa ilmi tulleet rikokset ovat tapahtuneet Nurmijärvellä. Saman tekijän epäillään syyllistyneen vastaavanlaisiin tekoihin viime vuonna Klaukkalassa.

– Epäilemme saman tekijän, reilu parikymppisen miehen, syyllistyneen ainakin neljään poliisilaitoksessamme tutkittavan olevaan tapaukseen. Yhtä tapauksista tutkitaan rikosnimikkeillä vahingonteko ja kolme muuta nimikkeellä tuhotyön yritys, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Anssi Murto.

– Tapauksista on käyty luonnollisesti huolestunutta keskustelua sosiaalisen median alustoilla. Tiedossamme ei ole muita epäiltyjä eikä tutkittavana olevissa tapauksissa ole viitteitä siitä, että kyse olisi muusta, kuin yhden henkilön aiheuttamasta ilmiöstä, lisää Murto.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory