Poliisi pyytää havaintoja Kiuruvedeltä kadonneesta miehestä

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin keskiviikkona kello 22 aikaan Kiuruveden Koivujärveltä kadonneesta iäkkäästä miehestä. Poliisi on yön aikana etsinyt miestä Koivujärven seudulta, mutta häntä ei ole löydetty. Rajavartiolaitoksen helikopteri on ollut mukana etsinnöissä.Mies oli poistunut Koivujärven länsirannalta sijaitsevasta kodistaan polkupyörällä. Viimeisin havainto miehestä on tehty Jysynmäestä Koivujärven pohjoispuolelta keskiviikkoiltana, kun hän oli ajanut polkupyörällä Kiuruveden suuntaan.Poliisi pyytää ilmoittamaan mieheen liittyvistä havainnoista hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112. Mies on harmaahiuksinen ja hän on yli 80-vuotias. Miehellä oli katoamishetkellä yllään maastohousut ja vihreänruskea kauluspaita. Mies on liikkeellä vanhalla punaisella naisten polkupyörällä.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin keskiviikkona kello 22 aikaan Kiuruveden Koivujärveltä kadonneesta iäkkäästä miehestä. Poliisi on yön aikana etsinyt miestä Koivujärven seudulta, mutta häntä ei ole löydetty. Rajavartiolaitoksen helikopteri on ollut mukana etsinnöissä.

Mies oli poistunut Koivujärven länsirannalta sijaitsevasta kodistaan polkupyörällä. Viimeisin havainto miehestä on tehty Jysynmäestä Koivujärven pohjoispuolelta keskiviikkoiltana, kun hän oli ajanut polkupyörällä Kiuruveden suuntaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mieheen liittyvistä havainnoista hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112. Mies on harmaahiuksinen ja hän on yli 80-vuotias. Miehellä oli katoamishetkellä yllään maastohousut ja vihreänruskea kauluspaita. Mies on liikkeellä vanhalla punaisella naisten polkupyörällä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory