Oulun poliisi turvaa juhannuksen viettoa, vesiliikennevalvonnassa mukana uusi partiovene

NordenBladet — Hälytystehtävät, liikenteenvalvonta sekä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistaminen ovat poliisin ydintehtäviä myös juhannuksena. Tänä vuonna Oulun poliisilaitos on saanut käyttöönsä uuden partioveneen, jolla se pystyy valvomaan tehokkaammin myös vesillä liikkujia.Juhannuksena suomalaiset siirtyvät maalle, mökeille ja vesille. Poliisi varmistaa osaltaan juhannuksen häiriötöntä sujumista. Tälle kesälle Oulun poliisilaitos on saanut käyttöönsä uuden partioveneen, joka on käytössä myös juhannuksen vesiliikennevalvonnassa. 

Hälytystehtävät, liikenteenvalvonta sekä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistaminen ovat poliisin ydintehtäviä myös juhannuksena. Tänä vuonna Oulun poliisilaitos on saanut käyttöönsä uuden partioveneen, jolla se pystyy valvomaan tehokkaammin myös vesillä liikkujia.

Juhannuksena suomalaiset siirtyvät maalle, mökeille ja vesille. Poliisi varmistaa osaltaan juhannuksen häiriötöntä sujumista. Tälle kesälle Oulun poliisilaitos on saanut käyttöönsä uuden partioveneen, joka on käytössä myös juhannuksen vesiliikennevalvonnassa. 

– Tarkastamme että sekä veneilijät että veneet ovat kunnossa, kertoo venepoliisi, ylikonstaapeli Marko Puranen Oulun poliisilaitoksen liikenneyksiköstä. Purasen mukaan uusi vene tuli tarpeeseen, sillä pelkästään Oulussa on paljon vesialueita ja niiden myötä runsaasti monenlaista vesiliikennettä. 

Juhannuksena vesillä liikkujien määrät kasvavat, joten poliisi valvoo vesiliikenteen turvallisuutta yhdessä Rajavartioston kanssa. 

– Poliisi yleensä tiedottaa, että malttia liikenteeseen, turha kiire pois ja rattiin vain selvänä. Samat ohjeet pätevät myös vesiliikenteeseen, Puranen toteaa. 

Juhannuksen aikana poliisin tehtävämäärät ovat suuret, joten poliisipartiot liikkuvat sinne, missä poliisia tarvitaan. Hälytystehtävien ja liikenteenvalvonnan lisäksi poliisi valvoo yleistä järjestystä ja turvallisuutta erityisesti siellä, missä ihmisiä kokoontuu enemmän. Oulun poliisi on läsnä alueellaan järjestettävissä suuremmissa tapahtumissa. Poliisi haluaa muistuttaa, että juhannusta on kuitenkin mukavampi viettää ilman poliisia, sovussa ja hyvällä tuulella. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory