Turun huhtikuisen risteysonnettomuuden esitutkinta valmistui

NordenBladet — Iäkäs polkupyöräilijä menehtyi jäätyään kuorma-auton alle Turussa Hämeenkadun ja Kerttulinkadun risteyksessä 15. huhtikuuta.Lounais-Suomen poliisi epäilee kuorma-autonkuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Asia on siirtynyt syyteharkintaan. Liikenneonnettomuus tapahtui, kun polkupyöräilijä ajoi Hämeenkatua pitkin keskustan suuntaan tarkoituksenaan ajaa pyörätietä Kerttulinkadun yli. Samaan suuntaan ajanut kuorma-auto kääntyi oikealle ja osui pyöräilijään. Pyöräilijä menehtyi välittömästi tapahtumapaikalle. Esitutkinnassa poliisi selvitti muun muassa tapahtumaristeyksen liikennevalojen toimintaa onnettomuushetkellä. Lisäksi tutkinnassa suoritettiin kuulusteluja ja teknistä tutkintaa. 

Iäkäs polkupyöräilijä menehtyi jäätyään kuorma-auton alle Turussa Hämeenkadun ja Kerttulinkadun risteyksessä 15. huhtikuuta.

Lounais-Suomen poliisi epäilee kuorma-autonkuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Asia on siirtynyt syyteharkintaan.

 

Liikenneonnettomuus tapahtui, kun polkupyöräilijä ajoi Hämeenkatua pitkin keskustan suuntaan tarkoituksenaan ajaa pyörätietä Kerttulinkadun yli. Samaan suuntaan ajanut kuorma-auto kääntyi oikealle ja osui pyöräilijään. Pyöräilijä menehtyi välittömästi tapahtumapaikalle.

 

Esitutkinnassa poliisi selvitti muun muassa tapahtumaristeyksen liikennevalojen toimintaa onnettomuushetkellä. Lisäksi tutkinnassa suoritettiin kuulusteluja ja teknistä tutkintaa. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory