Auto ajautui kovassa vauhdissa tieltä ja lensi parin metrin korkeudella puihin

NordenBladet — 17-vuotiaan kuljettajan ajama henkilöauto oli jatkanut matkaansa ojassa yli 30 metriä, kunnes se oli tökännyt pehmeään hiekkaan ja lentänyt toistakymmentä metriä kohti tien vieressä olevia mäntyjä. Auto oli osunut ainakin neljään mäntyyn.Oulussa Haukiputaalla Isoniementiellä henkilöauton kuljettaja ajoi sorapintaiselta tieltä ulos huomattavalla ylinopeudella. Tieosuuden nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Onnettomuus tapahtui noin kello 23.00 keskiviikkoiltana.Poliisipartion havaintojen mukaan auto oli ajautunut oikealle kaartuvassa mutkassa kulkusuunnassaan vasemmalle ojaan. Auto oli jatkanut matkaansa ojassa yli 30 metriä, kunnes se oli tökännyt pehmeään hiekkaan ja lentänyt toistakymmentä metriä kohti tien vieressä olevia mäntyjä. Auto oli osunut ainakin neljään mäntyyn. Yksi puista oli kaatunut tielle. Puihin jääneiden jälkien mukaan auto on osunut niihin jopa yli kahden metrin korkeudessa.Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. He pääsivät omin voimin ulos pahoin romuttuneesta, katolleen ojaan päätyneestä autosta. Ensihoito vei kaikki autossa olleet jatkotutkimuksiin sairaalaan. 17-vuotias mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Nuorta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Päihtynyt ja kortiton moottoripyöräilijä pakeni poliisia Poliisipartio tapasi takavalottoman moottoripyörän Oulussa Haukiväylällä noin kello 01.30 ja päätti pysäyttää kuljettajan. Kun moottoripyöräilijä huomasi poliisin pysäytysvalot, hän lähti välittömästi pakenemaan kohti Haukiputaan keskustaa suurella ylinopeudella. Partio sai moottoripyörän pysäytettyä Haukiputaantien ja vt4:n risteykseen. Kuljettaja yritti vielä pakoon jalkaisin, mutta partio nappasi hänet kiinni.Noin 30-vuotias mieskuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta huumausainepikatestin mukaan hän oli käyttänyt kolmea eri huumausainetta. Mies oli myös ajokiellossa, joten asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Taivalkoskella törkeä rattijuopumusNoin kello 21.00 poliisipartio pysäytti Taivalkosken keskustassa henkilöauton, jonka kuljettajan ajokunto tarkastettiin. Kuljettajana ollut noin 40-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,79 promillea. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

17-vuotiaan kuljettajan ajama henkilöauto oli jatkanut matkaansa ojassa yli 30 metriä, kunnes se oli tökännyt pehmeään hiekkaan ja lentänyt toistakymmentä metriä kohti tien vieressä olevia mäntyjä. Auto oli osunut ainakin neljään mäntyyn.

Oulussa Haukiputaalla Isoniementiellä henkilöauton kuljettaja ajoi sorapintaiselta tieltä ulos huomattavalla ylinopeudella. Tieosuuden nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Onnettomuus tapahtui noin kello 23.00 keskiviikkoiltana.

Poliisipartion havaintojen mukaan auto oli ajautunut oikealle kaartuvassa mutkassa kulkusuunnassaan vasemmalle ojaan. Auto oli jatkanut matkaansa ojassa yli 30 metriä, kunnes se oli tökännyt pehmeään hiekkaan ja lentänyt toistakymmentä metriä kohti tien vieressä olevia mäntyjä. Auto oli osunut ainakin neljään mäntyyn. Yksi puista oli kaatunut tielle. Puihin jääneiden jälkien mukaan auto on osunut niihin jopa yli kahden metrin korkeudessa.

Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. He pääsivät omin voimin ulos pahoin romuttuneesta, katolleen ojaan päätyneestä autosta. Ensihoito vei kaikki autossa olleet jatkotutkimuksiin sairaalaan. 

17-vuotias mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Nuorta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Päihtynyt ja kortiton moottoripyöräilijä pakeni poliisia 

Poliisipartio tapasi takavalottoman moottoripyörän Oulussa Haukiväylällä noin kello 01.30 ja päätti pysäyttää kuljettajan. Kun moottoripyöräilijä huomasi poliisin pysäytysvalot, hän lähti välittömästi pakenemaan kohti Haukiputaan keskustaa suurella ylinopeudella. Partio sai moottoripyörän pysäytettyä Haukiputaantien ja vt4:n risteykseen. Kuljettaja yritti vielä pakoon jalkaisin, mutta partio nappasi hänet kiinni.

Noin 30-vuotias mieskuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta huumausainepikatestin mukaan hän oli käyttänyt kolmea eri huumausainetta. Mies oli myös ajokiellossa, joten asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. 

Taivalkoskella törkeä rattijuopumus

Noin kello 21.00 poliisipartio pysäytti Taivalkosken keskustassa henkilöauton, jonka kuljettajan ajokunto tarkastettiin. Kuljettajana ollut noin 40-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,79 promillea. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory