Vanhus kateissa Suomussalmen kirkonkylällä

NordenBladet — Pyydämme katoamisalueella ja sen lähistöllä asuvia tarkastamaan pihansa ja lukitsemattomat piharakennuksensa.20.6.2024 kello 03.06Poliisi kaipaa havaintoja Suomussalmen kirkonkylältä keskiviikkona kello 19 ja kello 24 välisenä aikana kadonneesta 80-vuotiaasta naisesta. Nainen on todennäköisesti liikkeellä kävellen ja hänen kulkunsa voi olla erittäin huonoa. Nainen on pienikokoinen ja hänen hiuksensa ovat harmaantuneet. Kadonneen yllä olevasta vaatetuksesta ei poliisilla ole tässä vaiheessa tietoa. Pyydämme katoamisalueella ja sen lähistöllä asuvia tarkastamaan pihansa ja lukitsemattomat piharakennuksensa.

Pyydämme katoamisalueella ja sen lähistöllä asuvia tarkastamaan pihansa ja lukitsemattomat piharakennuksensa.

20.6.2024 kello 03.06

Poliisi kaipaa havaintoja Suomussalmen kirkonkylältä keskiviikkona kello 19 ja kello 24 välisenä aikana kadonneesta 80-vuotiaasta naisesta. Nainen on todennäköisesti liikkeellä kävellen ja hänen kulkunsa voi olla erittäin huonoa. Nainen on pienikokoinen ja hänen hiuksensa ovat harmaantuneet. Kadonneen yllä olevasta vaatetuksesta ei poliisilla ole tässä vaiheessa tietoa. 

Pyydämme katoamisalueella ja sen lähistöllä asuvia tarkastamaan pihansa ja lukitsemattomat piharakennuksensa.

Akuutit havainnot naisesta voi soittaa hätäkeskukseen numeroon 112 ja muut havainnot poliisin vihjepuhelimeen 0295416194. 

Päivitämme uutista. Seuraa poliisi.fi:tä
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory