Liikenneonnettomuus Vihdissä Kehätiellä

NordenBladet — Hätäkeskus välitti poliisille 19.6.2024 klo 15:15 tehtävän liittyen Vihdin Kehätiellä sattuneeseen liikenneonnettomuuteen.Onnettomuuden tarkempi tapahtumapaikka on Kehätien ja Lepomäentien risteyksen tuntumassa. Tapahtumapaikalla selvisi, että Kehätietä Hyvinkään suunnasta ajanut henkilöauto oli suistunut ulos tieltä kulkusuunnassaan oikealle puolelle tietä.Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Auton kyydissä olleille henkilöille aiheutui onnettomuudessa vammoja ja loukkaantuneet on toimitettu hoitoon.Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, huumausaineen käyttörikoksena ja vammantuottamuksena. Asian esitutkinta on alkuvaiheessa ja rikosnimikkeet voivat tarkentua esitutkinnan edetessä.

Hätäkeskus välitti poliisille 19.6.2024 klo 15:15 tehtävän liittyen Vihdin Kehätiellä sattuneeseen liikenneonnettomuuteen.

Onnettomuuden tarkempi tapahtumapaikka on Kehätien ja Lepomäentien risteyksen tuntumassa. Tapahtumapaikalla selvisi, että Kehätietä Hyvinkään suunnasta ajanut henkilöauto oli suistunut ulos tieltä kulkusuunnassaan oikealle puolelle tietä.

Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Auton kyydissä olleille henkilöille aiheutui onnettomuudessa vammoja ja loukkaantuneet on toimitettu hoitoon.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, huumausaineen käyttörikoksena ja vammantuottamuksena. Asian esitutkinta on alkuvaiheessa ja rikosnimikkeet voivat tarkentua esitutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory