Poliisi tutkii oululaisessa kauppakeskuksessa tiistaina tapahtunutta väkivallantekoa tapon yrityksenä

NordenBladet — Oululaisessa kauppakeskus Valkeassa tapahtui tiistaina 18. kesäkuuta hieman ennen puoli kymmentä illalla väkivallanteko, jossa mies löi toista miestä teräaseella. Poliisi tutkii tekoa tapon yrityksenä.Poliisille tuli hälytystehtävä oululaiseen kauppakeskus Valkeaan tiistaina hieman ennen puoli kymmentä illalla. Ilmoituksen mukaan kauppakeskuksessa on tapahtunut puukotus, jonka tekijä on vartijoilla kiinni. Paikalle meni useita poliisipartioita ja ensihoidon yksikkö. 

Oululaisessa kauppakeskus Valkeassa tapahtui tiistaina 18. kesäkuuta hieman ennen puoli kymmentä illalla väkivallanteko, jossa mies löi toista miestä teräaseella. Poliisi tutkii tekoa tapon yrityksenä.

Poliisille tuli hälytystehtävä oululaiseen kauppakeskus Valkeaan tiistaina hieman ennen puoli kymmentä illalla. Ilmoituksen mukaan kauppakeskuksessa on tapahtunut puukotus, jonka tekijä on vartijoilla kiinni. Paikalle meni useita poliisipartioita ja ensihoidon yksikkö. 

Ensihoito vei puukotuksen uhrin sairaalaan. Hän on täysi-ikäinen, ulkomaalaistaustainen, Oulussa asuva mies. Teräaseella lyönneistä aiheutui hänelle vammoja ylävartalon alueelle, hän ei ole hengenvaarassa.  

Teosta epäilty on alle 18-vuotias, mutta kuitenkin 15 vuotta täyttänyt, eli ikänsä puolesta hän on rikosoikeudellisesti vastuussa teostaan. Poliisi on ottanut hänet kiinni ja selvittää asiaa yhteistyössä sosiaaliviranomaisten kanssa. 

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja teon motiivia. Alustavasti on tullut ilmi, että teon motiivi olisi rasistinen. On myös viitteitä, että teko olisi kopioitu edellisen viikon kauppakeskuspuukotuksesta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory