Mies kuljetti henkilöautoa huomattavaa ylinopeutta VT2.lla Tammelassa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 240 tehtävää ja poliisin suojiin päätyi kuusi henkilöä. Tammelassa mies kuljetti henkilöautoa huomattavaa ylinopeutta ja liikennevirrasta saatiin poimittua muutamia rattijuoppoja.KANTA-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 240 tehtävää ja poliisin suojiin päätyi kuusi henkilöä. Tammelassa mies kuljetti henkilöautoa huomattavaa ylinopeutta ja liikennevirrasta saatiin poimittua muutamia rattijuoppoja.

KANTA-HÄME

Kello 14.30 aikaan oli partio suorittamassa liikennevalvontaa VT2:lla Tammelassa, kun he mittasivat vastaantulevalle autolle nopeudeksi 132 km/h. Kyseisellä tieosuudella on nopeusrajoitus 80 km/h. Auto saatiin pysäytettyä ja autoa kuljettanut 36-vuotias mies määrättiin paikan päällä ajokieltoon. Asiasta kirjattiin myös rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Kello 19.45 aikaan partio pysäytti Riihimäellä Väinö Sinisalon Kadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 30-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mies kuljetettiin verikokeeseen epäilyn varmistamiseksi.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 22.10 aikaan partio pysäytti Lahdessa Koiskalantiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 57-vuotias mies puhalsi polisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory