Poliisi epäilee yhtä henkilöä lapsen murhasta Vuosaaressa

NordenBladet — Helsingin poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta, josta epäillään 40-vuotiasta naista. Uhri on kahdeksan kuukautta vanha vauva. Epäilty on lapsen äiti.Poliisi sai tiedon lapsen kuolemasta hätäkeskukselta aamulla keskiviikkona 12. kesäkuuta. Poliisi löysi lapsen kuolleena yksityisasunnosta.Tähän mennessä poliisi on muun muassa puhuttanut naapureita ja tehnyt teknistä tutkintaa.– Selvitämme parhaillaan esitutkinnassa, mikä on motiivi epäiltyyn henkirikokseen. Myös tekotavan selvittäminen on kesken. Kerromme näistä asioista lisää, kun poliisin käsitys tapahtumista selkenee ja jos se on esitutkinnan kannalta mahdollista, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm.Poliisi ei epäile, että henkirikokseen liittyisi muita henkilöitä kuin äiti ja lapsi.Poliisi esittää epäiltyä vangittavaksi todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Vangitsemisoikeudenkäynti on lauantaina 15. kesäkuuta.

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta, josta epäillään 40-vuotiasta naista. Uhri on kahdeksan kuukautta vanha vauva. Epäilty on lapsen äiti.

Poliisi sai tiedon lapsen kuolemasta hätäkeskukselta aamulla keskiviikkona 12. kesäkuuta. Poliisi löysi lapsen kuolleena yksityisasunnosta.

Tähän mennessä poliisi on muun muassa puhuttanut naapureita ja tehnyt teknistä tutkintaa.

– Selvitämme parhaillaan esitutkinnassa, mikä on motiivi epäiltyyn henkirikokseen. Myös tekotavan selvittäminen on kesken. Kerromme näistä asioista lisää, kun poliisin käsitys tapahtumista selkenee ja jos se on esitutkinnan kannalta mahdollista, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm.

Poliisi ei epäile, että henkirikokseen liittyisi muita henkilöitä kuin äiti ja lapsi.

Poliisi esittää epäiltyä vangittavaksi todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Vangitsemisoikeudenkäynti on lauantaina 15. kesäkuuta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory