Jousella ammuttu nuoli aiheuttaa todellisen loukkaantumisriskin

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisilaitos vastaanotti kuluneella viikolla rikosilmoituksen, jonka mukaan Espoon Kuninkaisissa sijaitsevassa naapurustossa oli koettu läheltä piti -tilanne mahdollisesti varsijousen kaltaisella välineellä ammutun nuolen vuoksi.Alueella asuvat ovat löytäneet piha-alueilta muutamia yksittäisiä nuolia. Poliisin tiedossa on yksi tapaus, jossa pihalla aikaa viettäneen henkilön ohi oli lentänyt nuoli, joka onneksi päätyi ihmiseen osumisen sijaan läheisen rakennuksen rakenteisiin.− Tilanteessa oli kuitenkin vakavankin loukkaantumisen riski ja toki myös omaisuudelle voi aiheutua vahinkoja. Poliisi vetoaakin nyt, että ne Kuninkaisissa ja sen lähialueella asuvat, joiden kotoa tapaukseen sopiva jousi löytyy, keskustelisivat vakavasti asuinalueella tapahtuvan ampumisen riskeistä. Leikkimiseen soveltuvia välineitä tällaiset eivät missään tapauksessa ole, sanoo rikosylikonstaapeli Henrik Laurell.Poliisi on kirjannut tapahtumista rikosilmoituksen vaaran aiheuttamisesta ja kotirauhan rikkomisesta.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos vastaanotti kuluneella viikolla rikosilmoituksen, jonka mukaan Espoon Kuninkaisissa sijaitsevassa naapurustossa oli koettu läheltä piti -tilanne mahdollisesti varsijousen kaltaisella välineellä ammutun nuolen vuoksi.

Alueella asuvat ovat löytäneet piha-alueilta muutamia yksittäisiä nuolia. Poliisin tiedossa on yksi tapaus, jossa pihalla aikaa viettäneen henkilön ohi oli lentänyt nuoli, joka onneksi päätyi ihmiseen osumisen sijaan läheisen rakennuksen rakenteisiin.

− Tilanteessa oli kuitenkin vakavankin loukkaantumisen riski ja toki myös omaisuudelle voi aiheutua vahinkoja. Poliisi vetoaakin nyt, että ne Kuninkaisissa ja sen lähialueella asuvat, joiden kotoa tapaukseen sopiva jousi löytyy, keskustelisivat vakavasti asuinalueella tapahtuvan ampumisen riskeistä. Leikkimiseen soveltuvia välineitä tällaiset eivät missään tapauksessa ole, sanoo rikosylikonstaapeli Henrik Laurell.

Poliisi on kirjannut tapahtumista rikosilmoituksen vaaran aiheuttamisesta ja kotirauhan rikkomisesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory