Kortitonta kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta Ylivieskassa

NordenBladet — Sateinen yövuoro Oulun poliisilaitoksen alueella sujui rauhallisesti. Valtaosa partioiden tehtävistä oli erilaisia liikennetehtäviä. Sateinen ja kolea yövuoro Oulun poliisilaitoksen alueella sujui rauhallisesti. Koko alueella tehtäviä kirjattiin noin 90, joista 40 Oulun kenttäjohtoalueella. Valtaosa tehtävistä oli erilaisia liikennetehtäviä. Ylivieskassa partio pysäytti valvonnan yhteydessä noin kello 01 henkilöauton, jonka kuljettajan ajokunto tarkastettiin. Osoittautui, että autoa kuljettaneella noin 20-vuotiaalla miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Hänelle tehtiin huumausainepikatesti, joka näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.  

Sateinen yövuoro Oulun poliisilaitoksen alueella sujui rauhallisesti. Valtaosa partioiden tehtävistä oli erilaisia liikennetehtäviä. 

Sateinen ja kolea yövuoro Oulun poliisilaitoksen alueella sujui rauhallisesti. Koko alueella tehtäviä kirjattiin noin 90, joista 40 Oulun kenttäjohtoalueella. Valtaosa tehtävistä oli erilaisia liikennetehtäviä. 

Ylivieskassa partio pysäytti valvonnan yhteydessä noin kello 01 henkilöauton, jonka kuljettajan ajokunto tarkastettiin. Osoittautui, että autoa kuljettaneella noin 20-vuotiaalla miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Hänelle tehtiin huumausainepikatesti, joka näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory