Poliisi on jatkanut Valkeakosken henkirikoksen tutkintaa

NordenBladet — Poliisi on jatkanut 25.5.2024 Valkeakoskella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Tutkinta on edistynyt suunnitellusti.Poliisi kuitenkin pyytää vielä silminnäkijöiden tietoja reitiltä Valkeakosken tori – Sääksmäentieltä etelän suuntaan – Kanavasillan yli – edelleen vasemmalle Kaapelintielle ja siitä vasemmalle Naakantielle klo 01.40 ja hieman yli 02.00 väliseltä ajalta. Havainnot pyydetään ilmoittamaan osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Poliisi on jatkanut 25.5.2024 Valkeakoskella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Tutkinta on edistynyt suunnitellusti.

Poliisi kuitenkin pyytää vielä silminnäkijöiden tietoja reitiltä Valkeakosken tori – Sääksmäentieltä etelän suuntaan – Kanavasillan yli – edelleen vasemmalle Kaapelintielle ja siitä vasemmalle Naakantielle klo 01.40 ja hieman yli 02.00 väliseltä ajalta. Havainnot pyydetään ilmoittamaan osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Syylliseksi epäilty on kuulusteluissa myöntänyt olleensa tapahtumapaikalla ja aiheuttaneensa uhrille vammoja. Poliisilla on DNA-näyte, joka osoittaa epäillyn tekijän olleen läheisessä tekemisessä uhrin kanssa.

Esitutkinnassa ei ole tullut esille mitään sellaista, joka osoittaisi, että epäilty ja uhri olisivat tunteneet toisensa aiemmin.

Seuraavan kerran esitutkinnasta tiedotetaan, kun esitutkinta valmistuu ja siirtyy syyttäjälle. Syytteen nostamisen määräpäivä on 19.9.2024.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory