Nainen kateissa Rovaniemellä

NordenBladet — Kadonnut, noin 60-vuotias nainen voi pyrkiä kohti Leviä ja hän on olettavasti liikkeellä jalkaisin.Poliisi etsii Rovaniemen Vennivaarasta kello 15 kadonnutta, noin 60-vuotiasta naista. Nainen voi pyrkiä kohti Leviä ja hän on olettavasti liikkeellä jalkaisin.Nainen on hoikka ja noin 160 senttimetriä pitkä. Hänellä on vaaleat, pitkähköt hiukset ja usein hattu päässään. Nainen on pukeutunut todennäköisesti pinkkiin takkiin. Pyydämme ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112 ja muut havainnot poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295416194. 

Kadonnut, noin 60-vuotias nainen voi pyrkiä kohti Leviä ja hän on olettavasti liikkeellä jalkaisin.

Poliisi etsii Rovaniemen Vennivaarasta kello 15 kadonnutta, noin 60-vuotiasta naista. Nainen voi pyrkiä kohti Leviä ja hän on olettavasti liikkeellä jalkaisin.

Nainen on hoikka ja noin 160 senttimetriä pitkä. Hänellä on vaaleat, pitkähköt hiukset ja usein hattu päässään. Nainen on pukeutunut todennäköisesti pinkkiin takkiin. 

Pyydämme ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112 ja muut havainnot poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295416194.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory