Ajo-oikeudettomia Hämeessä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 240 tehtävää.Keskiviikkona noin kello 17 aikaan Riihimäellä Torikadulla partio tunnisti vastaan tulevan auton kuljettajan ajokiellossa olevaksi mieheksi.  Noin 25-vuotiaan miehen auto pysäytettiin ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Autosta löytynyt teleskooppipatukka takavarikoitiin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 240 tehtävää.

Keskiviikkona noin kello 17 aikaan Riihimäellä Torikadulla partio tunnisti vastaan tulevan auton kuljettajan ajokiellossa olevaksi mieheksi.  Noin 25-vuotiaan miehen auto pysäytettiin ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Autosta löytynyt teleskooppipatukka takavarikoitiin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Keskiviikkona klo 17.40 aikaan partio pysäytti Hämeenlinnassa Sammontielle henkilöauton, jota kuljetti 30-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän on syyllistynyt 11 kertaa aiemmin samaan tekoon vuoden sisällä. Miestä epäillään jälleen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Orimattilassa Lahdentiellä keskiviikkona noin klo 21.30 aikaan partiota vastaan kohti Lahtea tuli henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 126 km/h 80 km/h rajoitusalueella. Auto saatiin pysäytettyä ja sitä kuljettanut noin 25-vuotias mies kertoi heti partiolle ettei hänellä ole ajo-oikeutta. Miehelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen useille eri huumausaineille ja miehen hallustakin löytyi vähäinen määrä kannabista, sekä huumaavia lääkkeitä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory