Toinen liikenneonnettomuus Vihdissä

NordenBladet — Vihdin Porintiellä 28.5. noin kello 16 on tapahtunut liikenneonnettomuus. Kukaan ei ole menehtynyt tai vakavasti loukkaantunut tilanteessa. Liikenne ruuhkautuu voimakkaasti.Onnettomuudessa olivat osallisena pakettiauto ja henkilöauto. Kukaan ei menehtynyt tilanteessa. Onnettomuudessa loukkaantui yksi henkilö, joka on lapsi. Poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan vammat ovat kuitenkin lieviä.Onnettomuus tapahtui lähellä aiemmin samana päivänä sattunutta liikenneonnettomuutta, mutta ei liity siihen.Liikenne ruuhkautuu voimakkaasti. Turunväylältä Porin suuntaan laskeutuessa oikeanpuolimmainen kaista on kiinni ja vasenta kaistaa pääsee kulkemaan.

Vihdin Porintiellä 28.5. noin kello 16 on tapahtunut liikenneonnettomuus. Kukaan ei ole menehtynyt tai vakavasti loukkaantunut tilanteessa. Liikenne ruuhkautuu voimakkaasti.

Onnettomuudessa olivat osallisena pakettiauto ja henkilöauto. Kukaan ei menehtynyt tilanteessa. Onnettomuudessa loukkaantui yksi henkilö, joka on lapsi. Poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan vammat ovat kuitenkin lieviä.

Onnettomuus tapahtui lähellä aiemmin samana päivänä sattunutta liikenneonnettomuutta, mutta ei liity siihen.

Liikenne ruuhkautuu voimakkaasti. Turunväylältä Porin suuntaan laskeutuessa oikeanpuolimmainen kaista on kiinni ja vasenta kaistaa pääsee kulkemaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory