Timo Saarinen jatkaa Länsi-Uudenmaan poliisipäällikkönä

NordenBladet — Timo Saarinen on nimitetty Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäälliköksi määräaikaiseksi ajalle 1.6.2024 – 31.3.2029.Poliisihallitus on nimittänyt oikeustieteen ja hallintotieteen maisteri Timo Saarisen Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.3.2029 tai enintään niin kauan kuin vakituiseen virkaan nimitetty poliisipäällikkö Jari Liukku on virkavapaalla. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaista virkasuhdetta haki kaksi henkilöä.Saarinen on toiminut Länsi-Uudenmaan poliisipäällikön määräaikaisessa virkasuhteessa kesäkuusta 2017 lukien. Saarisella on pitkä ja laaja-alainen kokemus poliisihallinnon tehtävistä. Hän on toiminut poliisin johtotehtävissä usean vuosikymmenen ajan toimien monipuolisesti erilaisissa johtotehtävissä eri organisaatiotasoilla. Poliisipäällikön tehtävistä Saarisella on kokemusta Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen lisäksi muun muassa Pieksämäen kihlakunnan poliisilaitoksesta. Lisäksi Saarisella on kokemusta muun muassa apulaispoliisipäällikön tehtävistä sekä poliisihallinnon konsernitason operatiivisen toiminnan ohjauksesta, kehittämisestä ja johtamisesta Poliisihallituksesta.Poliisipäällikkö johtaa poliisilaitosta. Hän vastaa poliisilaitoksen toiminnasta sekä toiminnan vaikuttavuudesta, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Poliisipäällikön tehtävänä on poliisilaitoksen johtaminen poliisihallinnon vahvistettujen tavoitteiden mukaisesti, taloudellisten voimavarojen hallinta ja henkilöstöjohtaminen. Hän vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet sekä vastaa poliisilaitoksen valmiudesta ja varautumisesta. Hän huolehtii myös poliisilaitoksen sidosryhmätyöstä ja yhteistyöstä sekä vaikuttavasta viestinnästä.

Timo Saarinen on nimitetty Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäälliköksi määräaikaiseksi ajalle 1.6.2024 – 31.3.2029.

Poliisihallitus on nimittänyt oikeustieteen ja hallintotieteen maisteri Timo Saarisen Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.3.2029 tai enintään niin kauan kuin vakituiseen virkaan nimitetty poliisipäällikkö Jari Liukku on virkavapaalla. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaista virkasuhdetta haki kaksi henkilöä.

Saarinen on toiminut Länsi-Uudenmaan poliisipäällikön määräaikaisessa virkasuhteessa kesäkuusta 2017 lukien. Saarisella on pitkä ja laaja-alainen kokemus poliisihallinnon tehtävistä. Hän on toiminut poliisin johtotehtävissä usean vuosikymmenen ajan toimien monipuolisesti erilaisissa johtotehtävissä eri organisaatiotasoilla. Poliisipäällikön tehtävistä Saarisella on kokemusta Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen lisäksi muun muassa Pieksämäen kihlakunnan poliisilaitoksesta. Lisäksi Saarisella on kokemusta muun muassa apulaispoliisipäällikön tehtävistä sekä poliisihallinnon konsernitason operatiivisen toiminnan ohjauksesta, kehittämisestä ja johtamisesta Poliisihallituksesta.

Poliisipäällikkö johtaa poliisilaitosta. Hän vastaa poliisilaitoksen toiminnasta sekä toiminnan vaikuttavuudesta, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Poliisipäällikön tehtävänä on poliisilaitoksen johtaminen poliisihallinnon vahvistettujen tavoitteiden mukaisesti, taloudellisten voimavarojen hallinta ja henkilöstöjohtaminen. Hän vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet sekä vastaa poliisilaitoksen valmiudesta ja varautumisesta. Hän huolehtii myös poliisilaitoksen sidosryhmätyöstä ja yhteistyöstä sekä vaikuttavasta viestinnästä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory