Vihdissä on tapahtunut vakava liikenneonnettomuus

NordenBladet — Vihdissä tiellä 2 tapahtui tiistai-iltapäivällä noin kello 14.40 vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisena kolmipyöräinen mopo sekä bussi.Kello 15.38 Liikenneonnettomuudessa menehtyi mopoa kuljettanut noin 60-vuotias mies. Bussissa oli onnettomuushetkellä kuljettajan lisäksi vain yksi matkustaja. He eivät loukkaantuneet tilanteessa. Liikenne kohti tietä 1 kulkee nyt normaalisti. Lisäksi yksi kaista kohti Poria on auki liikenteelle. Kello 15.25 Onnettomuus tapahtui Nummelan liittymän ja Turun moottoritien välisellä osuudella kohti Poria. Liikenne onnettomuuspaikalla on tällä hetkellä täysin pysähdyksissä molempiin suuntiin. Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi.

Vihdissä tiellä 2 tapahtui tiistai-iltapäivällä noin kello 14.40 vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisena kolmipyöräinen mopo sekä bussi.

Kello 15.38 Liikenneonnettomuudessa menehtyi mopoa kuljettanut noin 60-vuotias mies. Bussissa oli onnettomuushetkellä kuljettajan lisäksi vain yksi matkustaja. He eivät loukkaantuneet tilanteessa. Liikenne kohti tietä 1 kulkee nyt normaalisti. Lisäksi yksi kaista kohti Poria on auki liikenteelle. 

Kello 15.25 Onnettomuus tapahtui Nummelan liittymän ja Turun moottoritien välisellä osuudella kohti Poria. Liikenne onnettomuuspaikalla on tällä hetkellä täysin pysähdyksissä molempiin suuntiin. 

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory