Mies menehtyi Helsingin poliisivankilassa

NordenBladet — Noin 35 -vuotias mies menehtyi maanantaina aamupäivällä Pasilan poliisitalossa sijaitsevassa Helsingin poliisivankilassa.Henkilö menehtyi elvytysyrityksistä huolimatta.Poliisin toiminnan uskottavuuden ja läpinäkyvyyden varmistamiseksi vapaudenmenetyksen aikana tapahtuneiden kuolemien tutkinnasta vastaa aina muu poliisiyksikkö, kuin se, jossa kuolemantapaus on sattunut. Nyt käsiteltävänä olevaa kuolemansyyn selvittämistä tutkii Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.Asiaan liittyvien poliisien toimintaa selvittää syyttäjätutkinnanjohtaja Mari Eerola.Helsingin poliisivankila on Suomen suurin poliisivankila. Tiloissa ei ole viime vuosina tapahtunut kuolemantapauksia.

Noin 35 -vuotias mies menehtyi maanantaina aamupäivällä Pasilan poliisitalossa sijaitsevassa Helsingin poliisivankilassa.

Henkilö menehtyi elvytysyrityksistä huolimatta.

Poliisin toiminnan uskottavuuden ja läpinäkyvyyden varmistamiseksi vapaudenmenetyksen aikana tapahtuneiden kuolemien tutkinnasta vastaa aina muu poliisiyksikkö, kuin se, jossa kuolemantapaus on sattunut. Nyt käsiteltävänä olevaa kuolemansyyn selvittämistä tutkii Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Asiaan liittyvien poliisien toimintaa selvittää syyttäjätutkinnanjohtaja Mari Eerola.

Helsingin poliisivankila on Suomen suurin poliisivankila. Tiloissa ei ole viime vuosina tapahtunut kuolemantapauksia.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory