Poliisi kerää tietoja Lapin valvontakameroista

NordenBladet — Poliisi kerää tietoja Lapin poliisilaitoksen alueen valvontakameroista rikostutkintaa tekevien poliisien käyttöön.Poliisin valtakunnallinen kameravalvontakartastoPoliisihallituksen kameravalvontakartasto on tallennusalusta, johon kerätään yleisillä alueilla sijaitsevien valvontakameroiden sijainnit. Kartastoon kerätään kameroiden omistajien suostumuksen perusteella kameroiden sijaintitietoja sekä kameroiden omistajien yhteystietoja. Tiedot on tarkoitettu rikostutkintaa tekevien poliisien käyttöön, eivätkä ne ole julkisia.  Kartastoa hyödynnetään rikosten selvittämisissäKartasto auttaa poliisia hyödyntämään paremmin olemassa olevia valvontakameroita. Kartaston ja sen sisältämien yhteystietojen avulla poliisi saa nopeammin kuvamateriaalia erilaisista rikostapauksista. Kartastoon on tavoitteena saada valtaosa Suomessa olevista valvontakameroista.Tietojen luovuttaminen on vapaaehtoistaPoliisilla ei ole pääsyä kameroiden käyttöjärjestelmiin kameravalvontakartaston kautta. Tietojen luovuttaminen kartastoon on vapaaehtoista. Omia kameravalvontaan liittyviä tietoja voit luovuttaa, muuttaa tai poistaa alla olevan poliisilaitoksen sähköpostiosoitteen kautta. Huomioi tällöin lähetyksessäsi tietoturva. Tarvittaessa voit sopia erikseen tietoturvallisesta toimitustavasta Lapin poliisilaitoksen kanssa.Mikäli et saa Lapin poliisilaitokselta yhteydenottoa, mutta haluaisit ilmoittaa yleisellä alueella olevan valvontakamerasi poliisille, lähetä sähköpostia osoitteeseen valvontakamerat.lappi@poliisi.fi.Lisätietoja aiheesta löytyy Poliisin verkkosivuilta.     

Poliisi kerää tietoja Lapin poliisilaitoksen alueen valvontakameroista rikostutkintaa tekevien poliisien käyttöön.

Poliisin valtakunnallinen kameravalvontakartasto

Poliisihallituksen kameravalvontakartasto on tallennusalusta, johon kerätään yleisillä alueilla sijaitsevien valvontakameroiden sijainnit. Kartastoon kerätään kameroiden omistajien suostumuksen perusteella kameroiden sijaintitietoja sekä kameroiden omistajien yhteystietoja. Tiedot on tarkoitettu rikostutkintaa tekevien poliisien käyttöön, eivätkä ne ole julkisia.

 

 

Kartastoa hyödynnetään rikosten selvittämisissä

Kartasto auttaa poliisia hyödyntämään paremmin olemassa olevia valvontakameroita. Kartaston ja sen sisältämien yhteystietojen avulla poliisi saa nopeammin kuvamateriaalia erilaisista rikostapauksista. Kartastoon on tavoitteena saada valtaosa Suomessa olevista valvontakameroista.

Tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista

Poliisilla ei ole pääsyä kameroiden käyttöjärjestelmiin kameravalvontakartaston kautta. Tietojen luovuttaminen kartastoon on vapaaehtoista. Omia kameravalvontaan liittyviä tietoja voit luovuttaa, muuttaa tai poistaa alla olevan poliisilaitoksen sähköpostiosoitteen kautta. Huomioi tällöin lähetyksessäsi tietoturva. Tarvittaessa voit sopia erikseen tietoturvallisesta toimitustavasta Lapin poliisilaitoksen kanssa.

Mikäli et saa Lapin poliisilaitokselta yhteydenottoa, mutta haluaisit ilmoittaa yleisellä alueella olevan valvontakamerasi poliisille, lähetä sähköpostia osoitteeseen valvontakamerat.lappi@poliisi.fi.

Lisätietoja aiheesta löytyy Poliisin verkkosivuilta.

 

 

 

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory