Lauantaiaamuyöstä miestä puukotettiin Polvijärven keskustassa – epäilty vangittu

NordenBladet — Poliisi sai hätäkeskukselta 18.5.2024 noin kello 02.45 aikaan tehtävän, jonka mukaan henkilöä oli puukotettu Polvijärven keskustassa useita kertoja.Tapahtumapaikalle meni ensihoidon yksiköitä ja useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalta löydettiin puukotuksen uhri, 35-vuotias mies. Miestä oli puukotettu useita kertoja keskivartalon alueelle. Miehelle annettiin tapahtumapaikalla ensiapua ja hänet kuljetettiin tapahtumapaikalta jatkohoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Puukotuksen uhriksi joutunut mies on jo päässyt pois sairaalahoidosta.Teosta epäilty 55-vuotias mies tavoitettiin Polvijärven keskustan alueelta noin kaksi tuntia epäillyn teon jälkeen ja hänet on pidätetty. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen 21.5.2024 todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä tapon yrityksestä. Rikoksesta epäillyllä on useita aiempia tuomioita erilaisista väkivaltarikoksista.Poliisi jatkaa asian esitutkintaa. Syyte tässä asiassa on nostettava 9.8.2024 mennessä.  

Poliisi sai hätäkeskukselta 18.5.2024 noin kello 02.45 aikaan tehtävän, jonka mukaan henkilöä oli puukotettu Polvijärven keskustassa useita kertoja.

Tapahtumapaikalle meni ensihoidon yksiköitä ja useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalta löydettiin puukotuksen uhri, 35-vuotias mies. Miestä oli puukotettu useita kertoja keskivartalon alueelle. Miehelle annettiin tapahtumapaikalla ensiapua ja hänet kuljetettiin tapahtumapaikalta jatkohoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Puukotuksen uhriksi joutunut mies on jo päässyt pois sairaalahoidosta.

Teosta epäilty 55-vuotias mies tavoitettiin Polvijärven keskustan alueelta noin kaksi tuntia epäillyn teon jälkeen ja hänet on pidätetty. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen 21.5.2024 todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä tapon yrityksestä. Rikoksesta epäillyllä on useita aiempia tuomioita erilaisista väkivaltarikoksista.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa. Syyte tässä asiassa on nostettava 9.8.2024 mennessä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory