Autonkuljettaja törmäsi lapseen Espoossa

NordenBladet — Lapsi selvisi tapauksesta ilman henkeä uhkaavia vammoja. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää tapahtumien kulkua.Poliisi sai 20.5. noin kello 15 hätäkeskukselta tehtävän Espoon Niipperinpuroon. Autonkuljettaja ja pyörällä liikkeellä ollut 10-vuotias poika törmäsivät Purolaaksontien ja Purometsän risteyksessä.Törmäyksen seurauksena poika oli joutunut auton alle. Kuljettaja ja paikalle osunut sivullinen saivat lapsen siirrettyä auton alta. Tapahtumasta selvittiin ilman henkeä uhkaavia vammoja. Pojalla oli käytössään pyöräilykypärä.Risteysalueella on heikohko näkyvyys ja alueen nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Tapaukseen ei epäillä liittyvän päihtymystä. Seuraavaksi poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja muun muassa auton nopeuden törmäystilanteessa.Tutkimme tapausta nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Nimikkeet kuitenkin tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Lapsi selvisi tapauksesta ilman henkeä uhkaavia vammoja. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Poliisi sai 20.5. noin kello 15 hätäkeskukselta tehtävän Espoon Niipperinpuroon. Autonkuljettaja ja pyörällä liikkeellä ollut 10-vuotias poika törmäsivät Purolaaksontien ja Purometsän risteyksessä.

Törmäyksen seurauksena poika oli joutunut auton alle. Kuljettaja ja paikalle osunut sivullinen saivat lapsen siirrettyä auton alta. Tapahtumasta selvittiin ilman henkeä uhkaavia vammoja. Pojalla oli käytössään pyöräilykypärä.

Risteysalueella on heikohko näkyvyys ja alueen nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Tapaukseen ei epäillä liittyvän päihtymystä. Seuraavaksi poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja muun muassa auton nopeuden törmäystilanteessa.

Tutkimme tapausta nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Nimikkeet kuitenkin tarkentuvat tutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory