Taitaja-tapahtumalla voi olla vaikutusta liikenteeseen Kuopiossa

NordenBladet — 20-23.5. Kuopiossa järjestettävä Taitaja-tapahtuman bussiliikenne saattaa hetkittäin ruuhkauttaa liikennettä Kuopion alueella.Tapahtumaan odotetaan osallistuvan jopa 50 000 kävijää, joille on järjestetty bussikuljetus tapahtumapisteiden välillä. Kuopio-hallin ja Savilahden kampusalueen välillä liikkuukin jatkuvasti runsaasti linja-autoja. Tästä syystä alueilla saattaa esiintyä liikenteen ruuhkautumista ja alueella liikkuvien on hyvä varata tavallista enemmän aikaa siirtymiin. Liikenteen ohjaamiseksi on myös tehty tilapäisiä erityisjärjestelyjä Karjalankadun kohdalla.

20-23.5. Kuopiossa järjestettävä Taitaja-tapahtuman bussiliikenne saattaa hetkittäin ruuhkauttaa liikennettä Kuopion alueella.

Tapahtumaan odotetaan osallistuvan jopa 50 000 kävijää, joille on järjestetty bussikuljetus tapahtumapisteiden välillä. Kuopio-hallin ja Savilahden kampusalueen välillä liikkuukin jatkuvasti runsaasti linja-autoja. Tästä syystä alueilla saattaa esiintyä liikenteen ruuhkautumista ja alueella liikkuvien on hyvä varata tavallista enemmän aikaa siirtymiin. Liikenteen ohjaamiseksi on myös tehty tilapäisiä erityisjärjestelyjä Karjalankadun kohdalla.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory