Vääriä seteleitä Uudessakaupungissa

NordenBladet — Poliisi epäilee parikymppisen miehen levittäneen väärää rahaa Uudessakaupungissa.Lounais-Suomen poliisi epäilee 23-vuotiaan miehen käyttäneen elokuvarekvisiitaksi valmistettuja 50 ja 20 euron seteleitä Uudessakaupungissa maksuvälineenä kuudessa eri paikassa.Setelit oli tilattu nettikaupasta ja niiden laidassa on englanninkielinen teksti, josta ilmenee setelien oikea käyttötarkoitus. Miestä epäillään rahan väärennyksestä, johon voi syyllistyä hankkimalla maahan väärää rahaa, jota on tarkoitus käyttää oikean asemesta. Lisäksi miestä epäillään väärän rahan käytöstä.Törkeä rattijuopumus LaitilassaTiistaina 14. toukokuuta poliisi tavoitti Laitilassa 70-vuotiaan miehen, joka ajoi tukevassa humalassa kortitta matkailuauton ja peräkärryn yhdistelmää.Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 3,25 promillen lukeman. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi epäilee parikymppisen miehen levittäneen väärää rahaa Uudessakaupungissa.

Lounais-Suomen poliisi epäilee 23-vuotiaan miehen käyttäneen elokuvarekvisiitaksi valmistettuja 50 ja 20 euron seteleitä Uudessakaupungissa maksuvälineenä kuudessa eri paikassa.

Setelit oli tilattu nettikaupasta ja niiden laidassa on englanninkielinen teksti, josta ilmenee setelien oikea käyttötarkoitus. Miestä epäillään rahan väärennyksestä, johon voi syyllistyä hankkimalla maahan väärää rahaa, jota on tarkoitus käyttää oikean asemesta. Lisäksi miestä epäillään väärän rahan käytöstä.

Törkeä rattijuopumus Laitilassa

Tiistaina 14. toukokuuta poliisi tavoitti Laitilassa 70-vuotiaan miehen, joka ajoi tukevassa humalassa kortitta matkailuauton ja peräkärryn yhdistelmää.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 3,25 promillen lukeman. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory