Pahoinpitelyitä kaupungilla, rattijuoppoja liikenteessä

NordenBladet — Oulun poliisi tavoitti useamman epäillyn rattijuopon ja puuttui lisäksi tappeluihinPahoinpitelyitä OulussaOululaista miestä epäillään toisen paikkakuntalaisen miehen pahoinpitelystä. Uhria oli pahoinpidelty klo 23.21 lyömällä useita kertoja pään alueelle. Poliisi otti tapahtumapaikalta Kiikelistä kiinni rikoksesta epäillyn.Toinen Oulun keskustan alueella tapahtunut pahoinpitely sattui Saaristonkadulla klo 02.10. Mies pahoinpitely toisen miehen lyömällä ja potkimalla. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni rikoksesta epäillyn. Sairaankuljetus kävi paikan päällä tarkastamassa uhrin vammat.Törkeä rattijuopumus OulussaPoliisi pysäytti klo 04.47 VT4:llä Kaakkurin kohdalla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi lukeman 0,94mg/l.Törkeä rattijuopumus RaahessaPoliisi tavoitti Raahen keskustasta klo 01.00 autoilijan, joka puhalsi poliisin alkometriin lukeman 0,7 mg/l. Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen KajaanissaHätäkeskukseen ilmoitettiin ulosajosta Kajaanissa tiellä nro 28 Pitkäkosken kohdalla klo 19.07. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että päihtynyt kuljettaja oli suistunut henkilöautollaan tieltä. Paikalla olleet ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköt siirsivät kuljettajan autosta ulos. Vakavasti loukkaantunutta kuljettajaa ei voitu paikan päällä puhalluttaa, mutta tapahtumapaikkatutkinta antoi aihetta epäillä kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kajaanissa tavoitettiin myös toinen epäilty rattijuoppo, kun poliisipartio pysäytti Prikaatintiellä klo 00.25 autoilijan, joka puhalsi alkometriin lukeman 1.23 mg/l. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.  

Oulun poliisi tavoitti useamman epäillyn rattijuopon ja puuttui lisäksi tappeluihin

Pahoinpitelyitä Oulussa
Oululaista miestä epäillään toisen paikkakuntalaisen miehen pahoinpitelystä. Uhria oli pahoinpidelty klo 23.21 lyömällä useita kertoja pään alueelle. Poliisi otti tapahtumapaikalta Kiikelistä kiinni rikoksesta epäillyn.
Toinen Oulun keskustan alueella tapahtunut pahoinpitely sattui Saaristonkadulla klo 02.10. Mies pahoinpitely toisen miehen lyömällä ja potkimalla. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni rikoksesta epäillyn. Sairaankuljetus kävi paikan päällä tarkastamassa uhrin vammat.

Törkeä rattijuopumus Oulussa
Poliisi pysäytti klo 04.47 VT4:llä Kaakkurin kohdalla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi lukeman 0,94mg/l.

Törkeä rattijuopumus Raahessa
Poliisi tavoitti Raahen keskustasta klo 01.00 autoilijan, joka puhalsi poliisin alkometriin lukeman 0,7 mg/l. 

Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen Kajaanissa
Hätäkeskukseen ilmoitettiin ulosajosta Kajaanissa tiellä nro 28 Pitkäkosken kohdalla klo 19.07. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että päihtynyt kuljettaja oli suistunut henkilöautollaan tieltä. Paikalla olleet ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköt siirsivät kuljettajan autosta ulos. Vakavasti loukkaantunutta kuljettajaa ei voitu paikan päällä puhalluttaa, mutta tapahtumapaikkatutkinta antoi aihetta epäillä kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 
Kajaanissa tavoitettiin myös toinen epäilty rattijuoppo, kun poliisipartio pysäytti Prikaatintiellä klo 00.25 autoilijan, joka puhalsi alkometriin lukeman 1.23 mg/l. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory