Autoilija törmäsi jalankulkijaan Turun keskustassa – poliisi pyytää tietoja

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi selvittää autoilijan ja jalankulkijan välistä liikenneonnettomuutta, joka tapahtui tiistaina aamulla noin kello 9 aikoihin Turun keskustassa.Poliisin tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja törmäsi suojatietä ylittäneeseen naiseen Kristiinankadun ja Eerikinkadun risteyksessä. Iäkäs nainen loukkaantui tapahtumien seurauksena. Onnettomuudessa osallisena olleen ajoneuvon kuljettaja oli pysähtynyt törmäyksen jälkeen onnettomuuspaikalle, mutta hänen henkilöllisyytensä ei ole poliisin tiedossa. Ajoneuvon kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille asian selvittämiseksi. Poliisi pyytää myös yleisöltä myös mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta. Kaikki tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Lounais-Suomen poliisi selvittää autoilijan ja jalankulkijan välistä liikenneonnettomuutta, joka tapahtui tiistaina aamulla noin kello 9 aikoihin Turun keskustassa.

Poliisin tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja törmäsi suojatietä ylittäneeseen naiseen Kristiinankadun ja Eerikinkadun risteyksessä. Iäkäs nainen loukkaantui tapahtumien seurauksena.

 

Onnettomuudessa osallisena olleen ajoneuvon kuljettaja oli pysähtynyt törmäyksen jälkeen onnettomuuspaikalle, mutta hänen henkilöllisyytensä ei ole poliisin tiedossa.

 

Ajoneuvon kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille asian selvittämiseksi. Poliisi pyytää myös yleisöltä myös mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta. Kaikki tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory