Hämeen poliisilla oli lämmin ja melko rauhallinen vuorokausi

NordenBladet — Poliisin vuorokauteen mahtui mm. pahoinpitelyitä, näpistyksiä, varkauksia, ilmoituksia erilaisista petoksista sekä törkeä rattijuopumus. Yhteensä Hämeen poliisilaitoksella oli vuorokauden aikana 230 tehtävää.Poliisi selvitteli muutamia pahoinpitelyitä, joissa riitapukareina oli niin naisia keskenään, riitaisia pariskuntia, kaduilla riehaantuneita miehiä kuin kiukkuisia lapsia. Kaikissa tapauksissa vakavammilta vammoilta vältyttiin.

Poliisin vuorokauteen mahtui mm. pahoinpitelyitä, näpistyksiä, varkauksia, ilmoituksia erilaisista petoksista sekä törkeä rattijuopumus. Yhteensä Hämeen poliisilaitoksella oli vuorokauden aikana 230 tehtävää.

Poliisi selvitteli muutamia pahoinpitelyitä, joissa riitapukareina oli niin naisia keskenään, riitaisia pariskuntia, kaduilla riehaantuneita miehiä kuin kiukkuisia lapsia. Kaikissa tapauksissa vakavammilta vammoilta vältyttiin.

Näpistelijöiden haltuun päätyi elintarvikkeita, virvoitus- ja alkoholijuomia sekä polkupyöriä.

Hartolassa Koitintiellä tapahtui aamuyöllä henkilöauton ulosajo, josta kuljettaja ilmoitti itse poliisille. 80-luvulla syntynyt naiskuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Hän kertoi poliisille juoneensa runsaasti alkoholia ennen ajoon lähtöä. Lisäksi hän oli ottanut auton luvattomasti käyttöönsä. Autosta puuttui rekisterikilvet ja naiselta voimassa oleva ajo-oikeus. Nainen puhalsi seulonta-alkometriin lukeman 0,60 mg/l ja hänet käytettiin verikokeissa ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja luvattomasta käytöstä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory