Poliisi tutki tänään Inkeroisissa havaintoa mahdollisen ampuma-aseen kanssa liikkuneesta henkilöstä

NordenBladet — Poliisi sai tänään klo 13 ilmoituksen hätäkeskuksen kautta, että Inkeroisten yhtenäiskoulun läheisyydessä liikkui henkilö mahdollisen ampuma-aseen kanssa. Henkilö ei käyttäytynyt uhkaavasti. Poliisi on ollut paikan päällä selvittämässä tilannetta, ja jatkaa edelleen tapauksen tutkimista. Tietojemme perusteella tapaukseen ei liity vaaraa koulun oppilaille, henkilökunnalle tai muillekaan alueella liikkuville.Kouvolassa Inkeroisten yhteiskoululta ilmoitettiin tänään hätäkeskukseen henkilöstä, joka vaikutti kantavan ampuma-asetta kävellessään koulun ohi. Henkilö ei käyttäytynyt uhkaavasti toisia ihmisiä kohtaan. Paikan päällä Inkeroisissa on tänään ollut poliisipartioita ja jatkamme asian selvittämistä. Poliisilla olevien tietojen perusteella tapaukseen ei liity vaaraa koulun oppilaille, henkilökunnalle tai muille alueella liikkuville. Hätäpuhelun lisäksi koululla reagoitiin asiaan ripeästi ja oikeilla toimilla eli oppilaat ja koulun henkilökunta sijoitettiin turvaan koulun sisätiloihin.Tiedotamme asiasta lisää tarvittaessa myöhemmin.

Poliisi sai tänään klo 13 ilmoituksen hätäkeskuksen kautta, että Inkeroisten yhtenäiskoulun läheisyydessä liikkui henkilö mahdollisen ampuma-aseen kanssa. Henkilö ei käyttäytynyt uhkaavasti. Poliisi on ollut paikan päällä selvittämässä tilannetta, ja jatkaa edelleen tapauksen tutkimista. Tietojemme perusteella tapaukseen ei liity vaaraa koulun oppilaille, henkilökunnalle tai muillekaan alueella liikkuville.

Kouvolassa Inkeroisten yhteiskoululta ilmoitettiin tänään hätäkeskukseen henkilöstä, joka vaikutti kantavan ampuma-asetta kävellessään koulun ohi. Henkilö ei käyttäytynyt uhkaavasti toisia ihmisiä kohtaan. 

Paikan päällä Inkeroisissa on tänään ollut poliisipartioita ja jatkamme asian selvittämistä. Poliisilla olevien tietojen perusteella tapaukseen ei liity vaaraa koulun oppilaille, henkilökunnalle tai muille alueella liikkuville. 

Hätäpuhelun lisäksi koululla reagoitiin asiaan ripeästi ja oikeilla toimilla eli oppilaat ja koulun henkilökunta sijoitettiin turvaan koulun sisätiloihin.

Tiedotamme asiasta lisää tarvittaessa myöhemmin.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory