Liikennerikoksia ja näpistys Oulun alueella

NordenBladet — Poliisi suoritti valvontaa Muhoksella tiistaina illalla ja pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja oli ajokiellossa. Lisäksi kuljettaja oli syyllistynyt 8 kertaa aikaisemmin kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta vuoden sisällä.Tiellä VT22 henkilöauto ajoi poliisin tutkaan nopeudella 142 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi suoritti valvontaa Muhoksella tiistaina illalla ja pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja oli ajokiellossa. Lisäksi kuljettaja oli syyllistynyt 8 kertaa aikaisemmin kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta vuoden sisällä.

Tiellä VT22 henkilöauto ajoi poliisin tutkaan nopeudella 142 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Utajärvellä henkilöauto oli törmännyt tolppaan liikkeelle lähdettyään ja poistunut paikalta. Kuljettajan ajokunto oli herättänyt epäilyksiä ja poliisi tavoitti henkilöauton kuljettajan. Henkilö otettiin kiinni ja kuljetettiin Oulun poliisivankilaan ja kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Oulussa Tuiran kaupunginosassa henkilö otti kantoon alkoholituotteita kaupasta ja lähti juoksemaan karkuun maksamatta tuotteita. Vartija sai näpistelijän kiinni ja henkilöä epäillään näpistyksestä. Henkilöllä oli aiempia näpistyksiä 18 kpl vuoden sisällä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory