Pyydämme havaintoja omakotitalon tulipalosta Kouvolassa

NordenBladet — Asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa Kouvolassa Ristikankaantiellä lauantaina 4. toukokuuta. Palonsyyntutkinnassa on ilmennyt, että tulipalo oli todennäköisesti tahallaan sytytetty. Pyydämme havaintoja tulipalon syttymisajakohtaan liittyen tapahtumapaikan lähettyviltä.Kouvolassa Ristikankaantie 31:ssä paloi asumaton omakotitalo lauantaina 4. toukokuuta. Talo tuhoutui palossa täysin. Poliisi on tutkinut palonsyytä, ja tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Rikosta tutkitaan vahingontekona. 

Asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa Kouvolassa Ristikankaantiellä lauantaina 4. toukokuuta. Palonsyyntutkinnassa on ilmennyt, että tulipalo oli todennäköisesti tahallaan sytytetty. Pyydämme havaintoja tulipalon syttymisajakohtaan liittyen tapahtumapaikan lähettyviltä.

Kouvolassa Ristikankaantie 31:ssä paloi asumaton omakotitalo lauantaina 4. toukokuuta. Talo tuhoutui palossa täysin. Poliisi on tutkinut palonsyytä, ja tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Rikosta tutkitaan vahingontekona. 

Tiedätkö jotain tulipalosta tai havaitsitko liikehdintää Ristikankaantiellä tulipalon syttymisen aikaan? Kerro havaintosi poliisille sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 050 447 9574.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory