Poliisi tehostaa taskuvarkaiden valvontaa Helsingin turistikohteissa

NordenBladet — Taskuvarkauksia tapahtuu eniten toukokuun ja syyskuun välisenä aikana, jolloin turisteja on Helsingissä paljon. Taskuvarkaudet painottuvat aikavälille kello 10.00–15.00.– Taskuvarkaudet kohdistuvat erityisesti ulkomaalaisiin turisteihin Helsingin keskustassa. Poliisin havaintojen mukaan taskuvarkaat toimivat isommissa ryhmissä ja tekijöiden toiminta on ammattimaista. Taskuvarkaita kiinnostaa erityisesti turistien hallussa oleva käteinen raha, kuvaa komisario Hanna Kiiskinen.Miten voit suojautua taskuvarkauksilta?Pidä huolta lompakostasi tai laukustasi. Varmista, että ne ovat turvallisessa paikassa.Valitse lompakon säilytyspaikka huolella. Pidä lompakkoa taskussa, johon on vaikea päästä käsiksi.Vältä arvotavaroiden säilyttämistä takataskuissa ja repun uloimmissa, joista on helppo napata tavaroita.Laita lompakko suojaisaan paikkaan ostosten jälkeen. Älä jätä rahapussia muiden tavaroiden päälle.Jos näet epäilyttävää toimintaa, soita hätäkeskukseen. Muista tehdä aina rikosilmoitus, jos sinulta varastetaan jotain.

Taskuvarkauksia tapahtuu eniten toukokuun ja syyskuun välisenä aikana, jolloin turisteja on Helsingissä paljon. Taskuvarkaudet painottuvat aikavälille kello 10.00–15.00.

– Taskuvarkaudet kohdistuvat erityisesti ulkomaalaisiin turisteihin Helsingin keskustassa. Poliisin havaintojen mukaan taskuvarkaat toimivat isommissa ryhmissä ja tekijöiden toiminta on ammattimaista. Taskuvarkaita kiinnostaa erityisesti turistien hallussa oleva käteinen raha, kuvaa komisario Hanna Kiiskinen.

Miten voit suojautua taskuvarkauksilta?

  • Pidä huolta lompakostasi tai laukustasi. Varmista, että ne ovat turvallisessa paikassa.
  • Valitse lompakon säilytyspaikka huolella. Pidä lompakkoa taskussa, johon on vaikea päästä käsiksi.
  • Vältä arvotavaroiden säilyttämistä takataskuissa ja repun uloimmissa, joista on helppo napata tavaroita.
  • Laita lompakko suojaisaan paikkaan ostosten jälkeen. Älä jätä rahapussia muiden tavaroiden päälle.
  • Jos näet epäilyttävää toimintaa, soita hätäkeskukseen. Muista tehdä aina rikosilmoitus, jos sinulta varastetaan jotain.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory