Poliisi tavoitti kaksi kortitonta autoilijaa Oulun yössä

NordenBladet — Oulun poliisilaitoksen partio tavoitti illan ja yön aikana kaksi kortitonta autoilijaa.Poliisipartio pysäytti Oulun Rajakylässä henkilöauton tarkastamista varten. Auton kuljettajalta puuttui vaadittava ajo-oikeus. Kiinnijäänti oli kuljettajalle toinen kerta vuoden sisään ja hänelle kirjoitettiin asiasta sakko. Kuljettajaa ei määrätty ajokieltoon, koska tällä ei ole ajo-oikeutta lainkaan.Toinen vastaavanlainen tapaus oli Oulun Välivainiolla. Partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli määrätty aikaisemmin ajokieltoon. Tästäkin ajelusta kirjoitettiin kuljettajalle sakko.

Oulun poliisilaitoksen partio tavoitti illan ja yön aikana kaksi kortitonta autoilijaa.

Poliisipartio pysäytti Oulun Rajakylässä henkilöauton tarkastamista varten. Auton kuljettajalta puuttui vaadittava ajo-oikeus. Kiinnijäänti oli kuljettajalle toinen kerta vuoden sisään ja hänelle kirjoitettiin asiasta sakko. Kuljettajaa ei määrätty ajokieltoon, koska tällä ei ole ajo-oikeutta lainkaan.

Toinen vastaavanlainen tapaus oli Oulun Välivainiolla. Partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli määrätty aikaisemmin ajokieltoon. Tästäkin ajelusta kirjoitettiin kuljettajalle sakko.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory