Perävaunullisen kuorma-auton ja tehoambulanssin välinen liikenneonnettomuus Siikalatvalla 13.5.2024

NordenBladet — Siikalatvalla Valtatie 4:llä Sipolan kohdilla sattui hieman ennen klo 19 liikenneonnettomuus, jossa osallisina olivat perävaunullinen kuorma-auto ja ns. tehoambulanssi.Molemmat ajoneuvot olivat matkalla etelän suuntaan ja edellä mennyt ajoneuvoyhdistelmä oli kääntymässä kulkusuunnassaan vasemmalle. Tieosuudella oikealle kaartuva mutka.

Siikalatvalla Valtatie 4:llä Sipolan kohdilla sattui hieman ennen klo 19 liikenneonnettomuus, jossa osallisina olivat perävaunullinen kuorma-auto ja ns. tehoambulanssi.

Molemmat ajoneuvot olivat matkalla etelän suuntaan ja edellä mennyt ajoneuvoyhdistelmä oli kääntymässä kulkusuunnassaan vasemmalle. Tieosuudella oikealle kaartuva mutka.

Edellä ajavaa ajoneuvoyhdistelmää lähestynyt ambulanssin kuljettaja ei reagoinut riittävän ajoissa edessä kääntyvää ajoneuvoyhdistelmää, vaan lähti ohittamaan yhdistelmää. Ambulanssi törmäsi ajoneuvoyhdistelmän vasempaan etuosaan.

Ambulanssi oli kiireellisellä hälytystehtävällä, ja onni onnettomuudessa kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Ambulanssiin tuli vaurioita törmäyksen yhteydessä.

Tehoambulansseja käytetään erityisen vaativaa hoitoa tarvitsevien potilaiden siirtoon eri sairaaloiden välillä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory