Iisalmessa tänään iltapäivällä ampumistapaus, jossa ei henkilövahinkoja

NordenBladet — Hätäkeskukseen tuli 13.5. kello 12.41 ilmoitus ampumisesta Kankaan alueella Iisalmessa. Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta alle 15-vuotiaan pojan, jota epäillään ampumisesta. Ampumisesta ei tullut henkilövahinkoja.Iisalmessa Kankaan asuinalueella sattui tänään noin puoli yhden aikaan iltapäivällä ampumistapaus. Paikalle mennyt poliisipartio otti kiinni tapahtumapaikalta alle 15-vuotiaan pojan, jota epäillään ampumisesta. Ampumiseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä. Tilanteessa ei loukkaantunut kukaan. Tällä hetkellä poliisi tutkii tapahtumien kulkua ja suorittaa teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla. Rikosnimike tarkentuu tutkimusten edistyessä. Poliisi ei tiedota vielä tässä vaiheessa tarkempia tapahtumien kulkua, eikä epäillyn henkilön tietoja, esitutkinnallisista syistä.Poliisi kaipaa yhteydenottoa henkilöiltä, jotka tietävät asiasta jotain tai ovat olleet paikalla tapahtuma-aikaan. Poliisille voi soittaa numeroon 0295455067. Lisäksi havaintoja voi laittaa vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi sähköpostiin. 13.5.2024 klo 14.43 Korjattu tiedotteen otsikko ja tiedotteen kieliasua.

Hätäkeskukseen tuli 13.5. kello 12.41 ilmoitus ampumisesta Kankaan alueella Iisalmessa. Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta alle 15-vuotiaan pojan, jota epäillään ampumisesta. Ampumisesta ei tullut henkilövahinkoja.

Iisalmessa Kankaan asuinalueella sattui tänään noin puoli yhden aikaan iltapäivällä ampumistapaus. Paikalle mennyt poliisipartio otti kiinni tapahtumapaikalta alle 15-vuotiaan pojan, jota epäillään ampumisesta. Ampumiseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä. Tilanteessa ei loukkaantunut kukaan. Tällä hetkellä poliisi tutkii tapahtumien kulkua ja suorittaa teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla. Rikosnimike tarkentuu tutkimusten edistyessä. 

Poliisi ei tiedota vielä tässä vaiheessa tarkempia tapahtumien kulkua, eikä epäillyn henkilön tietoja, esitutkinnallisista syistä.

Poliisi kaipaa yhteydenottoa henkilöiltä, jotka tietävät asiasta jotain tai ovat olleet paikalla tapahtuma-aikaan. Poliisille voi soittaa numeroon 0295455067. Lisäksi havaintoja voi laittaa vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi sähköpostiin. 

13.5.2024 klo 14.43 Korjattu tiedotteen otsikko ja tiedotteen kieliasua.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory