Poliisi tutkii Helsingin kaupungin tietoverkon laajaa tietomurtoa

NordenBladet — Poliisin tietojen mukaan Helsingin kaupungin tietoverkkoon murtauduttiin yöllä 30. huhtikuuta 2024. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä törkeänä tietomurtona.Helsingin kaupunki on tehnyt poliisille rikosilmoituksen, jonka mukaan Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietoverkkoon on kohdistunut tietomurto.Tietomurron laajuutta ja vaikutuksia selvitetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.– Rikoksen asianomistaja on tällä hetkellä Helsingin kaupunki, jolta poliisi saa kaikki tarvittavat tiedot asian tutkintaa varten. Kaupunkilaisten ei tarvitse ottaa poliisiin yhteyttä, ohjeistaa apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen.Esitutkinta on alkuvaiheessa, ja poliisi tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää tutkinnan aikana.Lisätietoja tietomurrostaHelsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietomurron selvitystyö edennyt | Helsingin kaupunki0295 47 5314 (Helsingin poliisilaitos)vihjeet.helsinki@poliisi.fi (Helsingin poliisilaitos)

Poliisin tietojen mukaan Helsingin kaupungin tietoverkkoon murtauduttiin yöllä 30. huhtikuuta 2024. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä törkeänä tietomurtona.

Helsingin kaupunki on tehnyt poliisille rikosilmoituksen, jonka mukaan Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietoverkkoon on kohdistunut tietomurto.

Tietomurron laajuutta ja vaikutuksia selvitetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

– Rikoksen asianomistaja on tällä hetkellä Helsingin kaupunki, jolta poliisi saa kaikki tarvittavat tiedot asian tutkintaa varten. Kaupunkilaisten ei tarvitse ottaa poliisiin yhteyttä, ohjeistaa apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen.

Esitutkinta on alkuvaiheessa, ja poliisi tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää tutkinnan aikana.

Lisätietoja tietomurrosta

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory