Traktorimönkijä ajautui ulos tieltä Laitilassa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana selvittänyt epäiltyjä liikennerikoksia Vakka-Suomessa. Laitilassa tapahtui viime keskiviikkona traktorimönkijän ulosajo, jossa loukkaantui lievästi kolme henkilöä.Maanantaina 6. toukokuuta Uudessakaupungissa Kalannintiellä autoilija ajoi poliisipartiota vastaan 147 km/h nopeudella. Kyseisellä tieosuudella on 80 km/h nopeusrajoitus.Partio kääntyi auton perään ja pysäytti sen. Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.Auton kuljettajana ollutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Poliisille ilmoitus päihtyneestä kuskistaTiistaina 7. toukokuuta poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuopumuksesta Laitilassa. Partio tavoitti auton ja sen kuljettajana ollut mies puhalsi noin kahden aikaan päivällä poliisi alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen opiaateille, kokaiinille ja bentsoille.Lisäksi autoon tehdyssä etsinnässä ajoneuvosta löytyi toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuva esine.Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun.Traktorimönkijä suistui ulos tieltäKeskiviikkona 8. toukokuuta traktorimönkijä ajautui ulos tieltä ohitustilanteessa Laitilassa Garpintiellä.Mönkijän kuljettaja kertoi ajaneensa Garpintietä pitkin Koveronnummentien suuntaan, kun hän huomasi toisen mönkijän ohittavan häntä. Väistämisen seurauksena mönkijän pyörät putosivat asfaltilta, ja korjausliikkeen jälkeen kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja lopulta mönkijä ajautui ulos tieltä pyörien katon kautta ympäri.Mönkijässä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Kaikki loukkaantuivat tilanteessa lievästi. 

Lounais-Suomen poliisi on viimeisen viikon aikana selvittänyt epäiltyjä liikennerikoksia Vakka-Suomessa. Laitilassa tapahtui viime keskiviikkona traktorimönkijän ulosajo, jossa loukkaantui lievästi kolme henkilöä.

Maanantaina 6. toukokuuta Uudessakaupungissa Kalannintiellä autoilija ajoi poliisipartiota vastaan 147 km/h nopeudella. Kyseisellä tieosuudella on 80 km/h nopeusrajoitus.

Partio kääntyi auton perään ja pysäytti sen. Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Auton kuljettajana ollutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisille ilmoitus päihtyneestä kuskista

Tiistaina 7. toukokuuta poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuopumuksesta Laitilassa. Partio tavoitti auton ja sen kuljettajana ollut mies puhalsi noin kahden aikaan päivällä poliisi alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen opiaateille, kokaiinille ja bentsoille.

Lisäksi autoon tehdyssä etsinnässä ajoneuvosta löytyi toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuva esine.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Traktorimönkijä suistui ulos tieltä

Keskiviikkona 8. toukokuuta traktorimönkijä ajautui ulos tieltä ohitustilanteessa Laitilassa Garpintiellä.

Mönkijän kuljettaja kertoi ajaneensa Garpintietä pitkin Koveronnummentien suuntaan, kun hän huomasi toisen mönkijän ohittavan häntä. Väistämisen seurauksena mönkijän pyörät putosivat asfaltilta, ja korjausliikkeen jälkeen kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja lopulta mönkijä ajautui ulos tieltä pyörien katon kautta ympäri.

Mönkijässä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Kaikki loukkaantuivat tilanteessa lievästi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory