Rovaniemellä murtauduttiin asuttuun asuntoon

NordenBladet — Rovaniemen keskustan alueella murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä kerrostaloasuntoon ja sieltä anastettiin omaisuutta.Rovaniemellä murtauduttiin kerrostaloasuntoon asukkaan poissa ollessa torstain ja perjantain välisenä yönä. Asunnon haltija oli palannut kotiinsa perjantaina aamulla ja havainnut, että asunnosta oli kadonnut omaisuutta. Lisäksi asunnossa oli auottu vetolaatikoita ja levitelty omaisuutta.

Rovaniemen keskustan alueella murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä kerrostaloasuntoon ja sieltä anastettiin omaisuutta.

Rovaniemellä murtauduttiin kerrostaloasuntoon asukkaan poissa ollessa torstain ja perjantain välisenä yönä. Asunnon haltija oli palannut kotiinsa perjantaina aamulla ja havainnut, että asunnosta oli kadonnut omaisuutta. Lisäksi asunnossa oli auottu vetolaatikoita ja levitelty omaisuutta.

Poliisi teki paikalla teknistä tutkintaa. Epäilty murtautuja tavoitettiin ja otettiin kiinni perjantaina päivällä toisaalta. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory