Espoossa Laurinlahden koulussa syttyi tulipalo

NordenBladet — Poliisi aloittaa tulipalosta palonsyyn tutkinnan. Pelastuslaitos jatkaa paikalla tulipalon sammuttamista.Useat sivulliset ilmoittivat hätäkeskukseen perjantaina 10. toukokuuta noin kello 20.15, että Espoossa Laurinlahden koulun rakennus palaa osoitteessa Merisaapas 2-4. Paikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisipartioita.Poliisin ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rakennuksen katolta nousi tummaa savua ja rakennuksen katto oli ilmiliekeissä.Tämän hetkisten tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut tulipalossa. Kiinteistö kuitenkin vaurioitui tulipalossa. Toimipisteessä ei ole ollut opetustoimintaa viime aikoina.Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin perjantaina Espoon alueella syttyneistä tulipaloista. Viimeksi eilen torstaina 9. toukokuuta Espoon Tuomarilassa paloi rakennus.– Poliisi nyt selvittää, liittyvätkö nämä viime aikoina Espoossa tapahtuneet tulipalot toisiinsa. Tällaisten tulipalojen sytyttäminen on erityisen moitittavaa, sillä rakennuksessa saattaa olla ihmisiä, jotka voivat loukkaantua pahoin, sanoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Petteri Ovaska.Poliisi epäilee, että tekojen taustalla on muutaman hengen ryhmä. Tällä hetkellä poliisilla on syytä epäillä, että myös Laurinlahden koulun tulipalo on sytytetty tahallaan. Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa ja tutkii palon syttymissyytä. Tällä hetkellä Laurinlahden tulipaloa tutkitaan tuhotyönä.Poliisi pyytää havaintoja alueella liikkuneista noin 15–16-vuotiaista pojista, joilla on ollut päällään tummat vaatteet.Mahdollisia silminnäkijähavaintoja voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).10.5.2024 julkaistu tiedote: Poliisi tutkii Espoossa tapahtuneita tulipaloja ja pyytää havaintoja tutkinnan tueksi – Poliisi

Poliisi aloittaa tulipalosta palonsyyn tutkinnan. Pelastuslaitos jatkaa paikalla tulipalon sammuttamista.

Useat sivulliset ilmoittivat hätäkeskukseen perjantaina 10. toukokuuta noin kello 20.15, että Espoossa Laurinlahden koulun rakennus palaa osoitteessa Merisaapas 2-4. Paikalle lähetettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisipartioita.

Poliisin ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rakennuksen katolta nousi tummaa savua ja rakennuksen katto oli ilmiliekeissä.

Tämän hetkisten tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut tulipalossa. Kiinteistö kuitenkin vaurioitui tulipalossa. Toimipisteessä ei ole ollut opetustoimintaa viime aikoina.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin perjantaina Espoon alueella syttyneistä tulipaloista. Viimeksi eilen torstaina 9. toukokuuta Espoon Tuomarilassa paloi rakennus.

– Poliisi nyt selvittää, liittyvätkö nämä viime aikoina Espoossa tapahtuneet tulipalot toisiinsa. Tällaisten tulipalojen sytyttäminen on erityisen moitittavaa, sillä rakennuksessa saattaa olla ihmisiä, jotka voivat loukkaantua pahoin, sanoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Petteri Ovaska.

Poliisi epäilee, että tekojen taustalla on muutaman hengen ryhmä. Tällä hetkellä poliisilla on syytä epäillä, että myös Laurinlahden koulun tulipalo on sytytetty tahallaan. Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa ja tutkii palon syttymissyytä. Tällä hetkellä Laurinlahden tulipaloa tutkitaan tuhotyönä.

Poliisi pyytää havaintoja alueella liikkuneista noin 15–16-vuotiaista pojista, joilla on ollut päällään tummat vaatteet.

Mahdollisia silminnäkijähavaintoja voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

10.5.2024 julkaistu tiedote: Poliisi tutkii Espoossa tapahtuneita tulipaloja ja pyytää havaintoja tutkinnan tueksi – Poliisi

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory