Vakava väkivallanteko Turun Pernossa

NordenBladet — Kolme ihmistä sai vakavia teräaseen aiheuttamia vammoja Turun Pernossa. Tapaus sattui iltakuudelta Hyrköistentiellä kauppaliikkeen edustalla.Hätäkeskusilmoituksen perusteella tehtävälle lähetettiin useita poliisin ja ensihoidon yksiköitä. Ensimmäisenä paikalle tullut poliisi antoi henkeäpelastavaa ensiapua asian osallisille. Kolme henkilöä toimitettin paikalta sairaalaan. Osallisilla on vakavia vammoja.Poliisi epäilee yhtä henkilöä väkivallanteosta. Hänet on otettu kiinni paikan päältä.Poliisi suorittaa asiassa teknistä ja taktista tutkintaa illan aikana.Esitutkinta on asiassa vasta hyvin varhaisessa vaiheessa, ja tapahtumien kulku on pitkälti selvittämättä. Tästä syystä asiasta ei ole vielä enempää tiedotettavaa.  

Kolme ihmistä sai vakavia teräaseen aiheuttamia vammoja Turun Pernossa. Tapaus sattui iltakuudelta Hyrköistentiellä kauppaliikkeen edustalla.

Hätäkeskusilmoituksen perusteella tehtävälle lähetettiin useita poliisin ja ensihoidon yksiköitä. Ensimmäisenä paikalle tullut poliisi antoi henkeäpelastavaa ensiapua asian osallisille. Kolme henkilöä toimitettin paikalta sairaalaan. Osallisilla on vakavia vammoja.

Poliisi epäilee yhtä henkilöä väkivallanteosta. Hänet on otettu kiinni paikan päältä.

Poliisi suorittaa asiassa teknistä ja taktista tutkintaa illan aikana.

Esitutkinta on asiassa vasta hyvin varhaisessa vaiheessa, ja tapahtumien kulku on pitkälti selvittämättä. Tästä syystä asiasta ei ole vielä enempää tiedotettavaa.  

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory