Poliisi otti kiinni aseen kanssa Parkanossa liikkuneen miehen

NordenBladet — Poliisi tiedotti aiemmin päivällä poliisin tehtävästä, johon osallistui useita poliisipartioita. Tehtävä liittyi aseen kanssa liikkuneen henkilön kiinniottoon.Poliisi sai aamulla ennen yhdeksää ilmoituksen henkilöstä, joka olisi Parkanossa käyttäytynyt suullisesti uhkaavasti yksittäistä tuntemaansa henkilöä kohtaan. Mies oli liikkeellä autolla, mutta hän oli liikkunut myös jalkaisin ja hänellä oli nähty hallussaan ase. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan hän ei kuitenkaan ole uhannut aseella ketään. Poliisi tavoitti miehen noin kahden tunnin kuluttua kotoaan. Kiinniotto tapahtui rauhallisesti.Suullisen uhkauksen osalta asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena ja aseen kuljettamisen osalta ampuma-aserikoksena. Rikosnimikkeet saattavat vielä tarkentua tutkinnan aikana.

Poliisi tiedotti aiemmin päivällä poliisin tehtävästä, johon osallistui useita poliisipartioita. Tehtävä liittyi aseen kanssa liikkuneen henkilön kiinniottoon.

Poliisi sai aamulla ennen yhdeksää ilmoituksen henkilöstä, joka olisi Parkanossa käyttäytynyt suullisesti uhkaavasti yksittäistä tuntemaansa henkilöä kohtaan. Mies oli liikkeellä autolla, mutta hän oli liikkunut myös jalkaisin ja hänellä oli nähty hallussaan ase. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan hän ei kuitenkaan ole uhannut aseella ketään. Poliisi tavoitti miehen noin kahden tunnin kuluttua kotoaan. Kiinniotto tapahtui rauhallisesti.

Suullisen uhkauksen osalta asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena ja aseen kuljettamisen osalta ampuma-aserikoksena. Rikosnimikkeet saattavat vielä tarkentua tutkinnan aikana.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory