Poliisi pyytää havaintoja Turun Juhannuskadun puutalopalosta

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi selvittää helatorstaiaamuna tapahtuneen tulipalon syttymissyytä.Turun Pohjolassa Juhannuskadulla sijaitseva puutalo syttyi palamaan varhain helatorstaiaamuna kello viiden aikaan.Pelastuslaitoksen yksiköt saivat palon sammutettua, ja kukaan ei loukkaantunut palossa. Kiinteistö kuitenkin vaurioitui tulipalossa.Poliisi tutkii palon syttymissyytä ja epäilee, että palo olisi mahdollisesti sytytetty tahallaan. Yleisöltä pyydetään havaintoja varhain aamulla alueella mahdollisesti liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Lounais-Suomen poliisi selvittää helatorstaiaamuna tapahtuneen tulipalon syttymissyytä.

Turun Pohjolassa Juhannuskadulla sijaitseva puutalo syttyi palamaan varhain helatorstaiaamuna kello viiden aikaan.

Pelastuslaitoksen yksiköt saivat palon sammutettua, ja kukaan ei loukkaantunut palossa. Kiinteistö kuitenkin vaurioitui tulipalossa.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä ja epäilee, että palo olisi mahdollisesti sytytetty tahallaan. Yleisöltä pyydetään havaintoja varhain aamulla alueella mahdollisesti liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory