Poliisilla oli takaa-ajotehtävä Itä-Vantaalla ja Pohjois-Helsingissä

NordenBladet — Tehtävään osallistui useita partioita Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitosten alueilta. Epäillyn kuljettama auto oli ilmoitettu anastetuksi.Poliisilla oli torstaina 9. toukokuuta noin kello 13.30 usean partion tehtävä Itä-Vantaalla ja Pohjois-Helsingissä muun muassa Malmin, Tapanilan ja Tattarisuon alueilla. Poliisi oli saanut hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Lahdenväylällä etelään päin yksi auto ajoi ylinopeutta seilaten kaistoilla. Ilmoituksen mukaan kuljettaja oli melkein törmännyt kaiteeseen ajaessaan holtittomasti.Tehtävälle osallistui useita partioita Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ja Helsingin poliisilaitoksen alueilta. Kuljettaja yritti ajaa poliiseja karkuun useaan otteeseen ja hän pyrki eksyttämään poliisit Pohjois-Helsingissä. Lopulta kuljettaja ja hänen ajamansa auto saatiin pysäytettyä Tapanilassa Tapaninkyläntiellä. Poliisi otti teosta epäillyn miehen kiinni. Poliisi epäilee hänen anastaneen ajamansa auton.Auton kuljettajaa epäillään tällä hetkellä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  Muokattu 9.5.2024 kello 14.54: Korjattu kadunnimi oikeaksi. Aiemmin tiedotteessa luki Tapanilankyläntie, vaikka pysäytys tapahtui Tapaninkyläntiellä.

Tehtävään osallistui useita partioita Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitosten alueilta. Epäillyn kuljettama auto oli ilmoitettu anastetuksi.

Poliisilla oli torstaina 9. toukokuuta noin kello 13.30 usean partion tehtävä Itä-Vantaalla ja Pohjois-Helsingissä muun muassa Malmin, Tapanilan ja Tattarisuon alueilla. Poliisi oli saanut hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Lahdenväylällä etelään päin yksi auto ajoi ylinopeutta seilaten kaistoilla. Ilmoituksen mukaan kuljettaja oli melkein törmännyt kaiteeseen ajaessaan holtittomasti.

Tehtävälle osallistui useita partioita Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ja Helsingin poliisilaitoksen alueilta. Kuljettaja yritti ajaa poliiseja karkuun useaan otteeseen ja hän pyrki eksyttämään poliisit Pohjois-Helsingissä. Lopulta kuljettaja ja hänen ajamansa auto saatiin pysäytettyä Tapanilassa Tapaninkyläntiellä. Poliisi otti teosta epäillyn miehen kiinni. Poliisi epäilee hänen anastaneen ajamansa auton.

Auton kuljettajaa epäillään tällä hetkellä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  

Muokattu 9.5.2024 kello 14.54: Korjattu kadunnimi oikeaksi. Aiemmin tiedotteessa luki Tapanilankyläntie, vaikka pysäytys tapahtui Tapaninkyläntiellä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory