Poliisi on ottanut kiinni Iisalmen ampumistapauksesta epäillyn

NordenBladet — Poliisi on tutkinut Pohjolankatu 13:ssa sunnuntaina 5.5.2024 noin klo 18 tapahtunutta ampumistapausta ja ottanut kiinni ampumisesta epäillyn henkilön.Epäilty oli tullut tapahtumapaikalle punaisella Volkswagen Golf -merkkisellä henkilöautolla ja poistunut ampumisen jälkeen samalla autolla. Ampumisessa loukkaantui yksi henkilö, joka toimitettiin hoitoon sairaalaan, josta hänet on sittemmin kotiutettu. Poliisin käsityksen mukaan syynä ampumiseen ovat olleet osallisten väliset keskinäiset ristiriidat. Tässä vaiheessa esitutkintaa asiaa tutkitaan tapon yrityksenä sekä ampuma-aserikoksena.Poliisi pyytää tapauksen nähneitä ilmoittamaan tietonsa poliisille ottamalla yhteyttä numeroon 0295 456 869.Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan ensi viikolla.

Poliisi on tutkinut Pohjolankatu 13:ssa sunnuntaina 5.5.2024 noin klo 18 tapahtunutta ampumistapausta ja ottanut kiinni ampumisesta epäillyn henkilön.

Epäilty oli tullut tapahtumapaikalle punaisella Volkswagen Golf -merkkisellä henkilöautolla ja poistunut ampumisen jälkeen samalla autolla. Ampumisessa loukkaantui yksi henkilö, joka toimitettiin hoitoon sairaalaan, josta hänet on sittemmin kotiutettu. 

Poliisin käsityksen mukaan syynä ampumiseen ovat olleet osallisten väliset keskinäiset ristiriidat. Tässä vaiheessa esitutkintaa asiaa tutkitaan tapon yrityksenä sekä ampuma-aserikoksena.

Poliisi pyytää tapauksen nähneitä ilmoittamaan tietonsa poliisille ottamalla yhteyttä numeroon 0295 456 869.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan ensi viikolla.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory