Ikaalisten veneturman uhrit on löydetty

NordenBladet — Sunnunaina 5.5. Ikaalisissa tapahtuneen veneonnettomuuden kaksi uhria on löydetty hukkuneena. Uhrit on nostetu ylös vedestä. Yksi veneonnettomuudessa mukana olleista onnistui pelastautautumaan uimalla rantaan.Poliisi pyysi sunnuntaina Merivartiostolta virka-apua uhrien etsimiseksi. Suomenlahden merivartioston sukeltajat paikansivat uhrit ja heidän veneen erikoiskalustonsa avulla vajaan 30 metrin syvyydestä Kyrösjärvestä.  Molemmat uhrit on nyt nostettu ylös ja Merivartiosto jatkaa vielä tehtävällä tarkoituksena nostaa vene ylös.Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa kuolemansyyn tutkintana. 

Sunnunaina 5.5. Ikaalisissa tapahtuneen veneonnettomuuden kaksi uhria on löydetty hukkuneena. Uhrit on nostetu ylös vedestä. Yksi veneonnettomuudessa mukana olleista onnistui pelastautautumaan uimalla rantaan.

Poliisi pyysi sunnuntaina Merivartiostolta virka-apua uhrien etsimiseksi. Suomenlahden merivartioston sukeltajat paikansivat uhrit ja heidän veneen erikoiskalustonsa avulla vajaan 30 metrin syvyydestä Kyrösjärvestä.  Molemmat uhrit on nyt nostettu ylös ja Merivartiosto jatkaa vielä tehtävällä tarkoituksena nostaa vene ylös.

Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa kuolemansyyn tutkintana. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory