Huittisissa liikenneonnettomuus, Säkylässä epäilty törkeä rattijuopumus

NordenBladet — Maanantaina Huittisissa kuorma-auto törmäsi henkilöautoon Mommolan liittymässä. Samana päivänä poliisi tavoitti hurjat promillelukemat puhaltaneen kuljettajan Säkylässä.Maanantaina Huittisissa VT 2:lle johtavalla Porin puoleisella rampilla (Mommolan liittymä) tapahtui kuorma-auton ja siihen kytketyn perävaunun ja henkilöauton välinen kolari.Tilanteessa yhdistelmän kuljettaja tuli Helsingin suunnasta ja oli nousemassa ramppia pitkin kohti Huittisista. Todennäköisesti liiallisen tilannenopeuden vuoksi yhdistelmä ajautui vastaantulevien kaistalle törmäten henkilöautoon. Törmäyksen jälkeen vetoauto kaatui kyljelleen ja päätyi ojaan. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Lounais-Suomen poliisilaitos tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Epäilty rattijuoppo suistui ojaan SäkylässäMaanantaina iltapäivällä Säkylässä hätäkeskukseen tuli useita soittoja keskustan suunnalla liikkuvasta henkilöauton kuljettajasta, jonka ajo oli epävarmaa. Hätäkeskukseen asiasta ilmoittanut henkilö oli seurannut ajoneuvon kuljettajaa, joka oli lopulta ajautunut ojaan.Poliisipartio puhallutti kuljettajan, ja hän puhalsi poliisin alkometriin 4,03 promillen lukemat. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Maanantaina Huittisissa kuorma-auto törmäsi henkilöautoon Mommolan liittymässä. Samana päivänä poliisi tavoitti hurjat promillelukemat puhaltaneen kuljettajan Säkylässä.

Maanantaina Huittisissa VT 2:lle johtavalla Porin puoleisella rampilla (Mommolan liittymä) tapahtui kuorma-auton ja siihen kytketyn perävaunun ja henkilöauton välinen kolari.

Tilanteessa yhdistelmän kuljettaja tuli Helsingin suunnasta ja oli nousemassa ramppia pitkin kohti Huittisista. Todennäköisesti liiallisen tilannenopeuden vuoksi yhdistelmä ajautui vastaantulevien kaistalle törmäten henkilöautoon. Törmäyksen jälkeen vetoauto kaatui kyljelleen ja päätyi ojaan. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Lounais-Suomen poliisilaitos tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Epäilty rattijuoppo suistui ojaan Säkylässä

Maanantaina iltapäivällä Säkylässä hätäkeskukseen tuli useita soittoja keskustan suunnalla liikkuvasta henkilöauton kuljettajasta, jonka ajo oli epävarmaa. Hätäkeskukseen asiasta ilmoittanut henkilö oli seurannut ajoneuvon kuljettajaa, joka oli lopulta ajautunut ojaan.

Poliisipartio puhallutti kuljettajan, ja hän puhalsi poliisin alkometriin 4,03 promillen lukemat. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory