Etelä-Kymenlaaksossa kaksi päihtynyttä autoilijaa viikonloppuna.

NordenBladet — Poliisi tavoitti Etelä-Kymenlaaksossa viikonlopun aikana kaksi päihtynyttä autoijaa.Lauantaina aamupäivällä Turvalantiellä poliisin pysäyttämä henkilöautoa kuljettanut mieshenkilö antoi huumausainepikatestissä postiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.Lauantaina iltapäivällä Hakamäentiellä henkilöautolla liikenteessä ollut mieshenkilö antoi huumepikatestissä positiivisen tuloksen kokaiinille ja opiaateille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli murtauduttu Mällinkatu 3:ssa sijaitsevaan liikuntavälinevuokraamoon. Anastettu omaisuus saatiin takaisin omistajan haltuun ja kaksi epäiltyä tekijää otettiin paikalta kiinni esitutkintaa varten.   

Poliisi tavoitti Etelä-Kymenlaaksossa viikonlopun aikana kaksi päihtynyttä autoijaa.

Lauantaina aamupäivällä Turvalantiellä poliisin pysäyttämä henkilöautoa kuljettanut mieshenkilö antoi huumausainepikatestissä postiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lauantaina iltapäivällä Hakamäentiellä henkilöautolla liikenteessä ollut mieshenkilö antoi huumepikatestissä positiivisen tuloksen kokaiinille ja opiaateille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli murtauduttu Mällinkatu 3:ssa sijaitsevaan liikuntavälinevuokraamoon. Anastettu omaisuus saatiin takaisin omistajan haltuun ja kaksi epäiltyä tekijää otettiin paikalta kiinni esitutkintaa varten.

 

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory