Viikko vaihtui rauhallisissa merkeissä Oulun poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Poliisille tuli sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välillä noin sata hälytystehtävää Oulun poliisilaitoksen neljällä kenttäjohtoalueellaHenkilöauto suistui tieltä Pikkaralantiellä Oulussa klo 21.59. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Kaikki kolme loukkaantuivat lievästi. Paikalla ollut sivullinen henkilö kuljetti kolmikon sairaalaan. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.Poliisille ilmoitettiin klo 1.37, että Kempeleessä on mahdollisesti lähdössä liikkeelle rattijuoppo. Poliisi ehti paikalle ennen kuin kuljettaja ehti käynnistää autonsa ja onnistui estämään päihtyneen kuljettajan ajoon lähdön. Poliisi tavoitti Kalajoella klo 03.23 liikenteenvalvonnan yhteydessä autoilijan, jolle suoritettu huumausainetesti antoi syytä epäillä kuljettajaa rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

Poliisille tuli sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välillä noin sata hälytystehtävää Oulun poliisilaitoksen neljällä kenttäjohtoalueella

Henkilöauto suistui tieltä Pikkaralantiellä Oulussa klo 21.59. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Kaikki kolme loukkaantuivat lievästi. Paikalla ollut sivullinen henkilö kuljetti kolmikon sairaalaan. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Poliisille ilmoitettiin klo 1.37, että Kempeleessä on mahdollisesti lähdössä liikkeelle rattijuoppo. Poliisi ehti paikalle ennen kuin kuljettaja ehti käynnistää autonsa ja onnistui estämään päihtyneen kuljettajan ajoon lähdön. 

Poliisi tavoitti Kalajoella klo 03.23 liikenteenvalvonnan yhteydessä autoilijan, jolle suoritettu huumausainetesti antoi syytä epäillä kuljettajaa rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory