Poliisi epäilee ryöstön yritystä Laajasalossa – varusmieheltä yritettiin saada rynnäkkökivääri

NordenBladet — Helsingin poliisilla on käynnissä esitutkinta tapauksesta, jossa autoseurueen jäsenen epäillään yrittäneen saada varusmieheltä rynnäkkökiväärin. Epäilty rikos tapahtui Linnanrakentajantiellä torstai-iltana 2. toukokuuta noin kello 19.50.Poliisi epäilee, että nelihenkinen autoseurue pysäytti varusmiehen ja yksi heistä vaati varusmiestä antamaan rynnäkkökiväärin. Hän uhkasi asianomistajaa kaasusumuttimella. Varusmies ei luovuttanut asetta ja teko jäi yritykseksi.Poliisi sai tiedot auton tuntomerkeistä, ja auto löytyi nopeasti. Autosta otettiin kiinni kolme henkilöä. Poliisi on kuullut kaikkia kolmea henkilöä epäiltynä ryöstön yritykseen.Tapahtumien kulku on selvinnyt poliisille perjantain aikana. Esitutkinnan perusteella kyseessä ei ollut suunniteltu teko.

Helsingin poliisilla on käynnissä esitutkinta tapauksesta, jossa autoseurueen jäsenen epäillään yrittäneen saada varusmieheltä rynnäkkökiväärin. Epäilty rikos tapahtui Linnanrakentajantiellä torstai-iltana 2. toukokuuta noin kello 19.50.

Poliisi epäilee, että nelihenkinen autoseurue pysäytti varusmiehen ja yksi heistä vaati varusmiestä antamaan rynnäkkökiväärin. Hän uhkasi asianomistajaa kaasusumuttimella. Varusmies ei luovuttanut asetta ja teko jäi yritykseksi.

Poliisi sai tiedot auton tuntomerkeistä, ja auto löytyi nopeasti. Autosta otettiin kiinni kolme henkilöä. Poliisi on kuullut kaikkia kolmea henkilöä epäiltynä ryöstön yritykseen.

Tapahtumien kulku on selvinnyt poliisille perjantain aikana. Esitutkinnan perusteella kyseessä ei ollut suunniteltu teko.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory