Vappupäivää juhlittu rauhallisesti Oulun poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Oulussa ja muualla poliisilaitoksen alueella on vietetty vilkasta, mutta poliisitoiminnallisesti rauhallista Vappua. Poliisi valvoi Vappupäivän juhlintaa, mutta isompaa häiriökäyttäytymistä ei päivän aikana todettu.Perinteisen vappukulkueen lisäksi Oulussa oli epävirallisia kokoontumisia ilta-aikaan. Oulussa kauppakeskus Ideaparkin parkkipaikalle kokoontui reilu 200 autoa ja mopoilijaa. Kokoontumisesta aiheutui meluhaittaa, josta tehtiin ilmoituksia hätäkeskukseen. Poliisi suoritti alueella näkyvää valvontaa noin tunnin ajan, kunnes tilaisuus päättyi. Puolenyön aikaan myös Kempeleessä kauppakeskus Zeppelinin parkkialueella oli vastaava, mutta pienimuotoisempi kokoontuminen, joka päättyi pian alkamisen jälkeen. Kumpikaan kokoontuminen sujui muutoin rauhallisesti, eikä poliisin tietoon tullut vahinkoja tai vaaratilanteita.

Oulussa ja muualla poliisilaitoksen alueella on vietetty vilkasta, mutta poliisitoiminnallisesti rauhallista Vappua. Poliisi valvoi Vappupäivän juhlintaa, mutta isompaa häiriökäyttäytymistä ei päivän aikana todettu.

Perinteisen vappukulkueen lisäksi Oulussa oli epävirallisia kokoontumisia ilta-aikaan. Oulussa kauppakeskus Ideaparkin parkkipaikalle kokoontui reilu 200 autoa ja mopoilijaa. Kokoontumisesta aiheutui meluhaittaa, josta tehtiin ilmoituksia hätäkeskukseen. Poliisi suoritti alueella näkyvää valvontaa noin tunnin ajan, kunnes tilaisuus päättyi. Puolenyön aikaan myös Kempeleessä kauppakeskus Zeppelinin parkkialueella oli vastaava, mutta pienimuotoisempi kokoontuminen, joka päättyi pian alkamisen jälkeen. Kumpikaan kokoontuminen sujui muutoin rauhallisesti, eikä poliisin tietoon tullut vahinkoja tai vaaratilanteita.

Iltaa ja yötä kohden tehtävämäärät lisääntyivät ja tehtävä koskivat erilaisia häiriökäyttäytymisiä anniskeluravintoloissa ja yksityisasunnoissa. Tehtävämäärät pysyivät kuitenkin tavanomaisen arki-illan tasolla.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory